Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SARISSKE MICHALANY VITAZOM SAFRAN CUP 2015

05.07.2015 07:28

DRUZSTVO OSFK SARISSKE MICHALANY [novacik IV.ligy SEVER - vitaz V.ligy Sarisskej  v sutaznom rocniku2014/15] SA V RAMCI PRIPRAVY NA NOVY SUTAZNY ROCNIK 2015/16 v IV.LIGE SEVER ZUCASTNILO 2. ROCNIKA SAFRAN CUP V PUSOVCIACH.

Druhy rocnik futbaloveho turnaja sa konal pri prilezitosti oslav 50.vyrocia zalozenia organizovaneho futbalu v obci Pusovce. Prave v spojitosti s tymto historickym medznikom sa podarilo domacemu timu v ukoncenom sutaznom rocniku 2014/15 postupit do najvyssej regionalnej sutaze III.ligy. Ucast na oslavach vyrocia prijal aj premier Slovenskej republiky Robert Fico, miestny rodak velvyslanec Slovenskej republiky v Rusku Jozef Migas, predseda VsFZ Richard Havrilla, predseda ObFZ Presov Peter Mriglot, starosta Pusoviec Jaroslav Migas a ostani starostovia obci z udolia Safranu ako aj mnoho osobnosti futbaloveho aj spolocenskeho zivota.

Co sa tyka konkretne futbaloveho turnaja SAFRAN CUP doslo pred jeho zaciatkom k zmene obsadenia, nakolko tim BALKANU 23 pricestoval v nekompletnom zlozeni. Hralo sa tak systemom kazdy s kazdym 2x40 minut.

V otvaracom stretnuti nas tim zasluhou golu Dusana KOZAKA porazil hostitela z PUSOVIEC 1-0. V druhom zapase porazili GIRALTOVCE domaci tim rovnakym vysledkom 1-0.

                V popredi najlepsi strelci turnaja [3 goly] vlavo Miroslav KRAL, vpavo Dusan KOZAK.

V prestavke pred finalovym stretnutim si zmerali sily internacionali TATARANU PRESOV a PUSOVIEC a ich konfrontacia skoncila zmierlivou remizou  1-1.

FINALE SAFRAN CUP 2015

OSFK SARISSKE MICHALANY - MFK GIRALTOVCE 7-1 [3-1]

Po uvodnej presne mierenej vinklovke Matusa Digona sme prevzali iniciativu a neunavnou natlakovou presnou technickou hrou dostavali na dostrel deviateho muzstva III.ligy VsFZ. Pocas celeho stretnutia sme mali velku hernu prevahu, pri ktorej sme sa prezentovali mnozstvom paradnych futbalovych akcii, ktore sme zasluzene na nasu velku radost pretavili aj do vysokeho goloveho efektu. Bol som velmi milo prekvapeny napriek velkej horucave agresivnou no cistou hrou vo vysokom tempe. Vo vybornom svetle sa predstavili tak hraci zakladneho kadra ako aj nasi rodaci hrajuci v predchadajucom rocniku v drese Lipan, nasi dorastenci ako aj najlepsi strelec regionalnych sutazi Jozef Pokuta.

                                             Vitazny tim OSFK SARISSKE MICHALANY

Nastupili sme v zostave

Martin KAPRAL - Lukas KOBULNICKY, Jakub HARCAR, Vladimir PAPP, Erik NEMETHY - Jozef POKUTA, Dominik HANICAK, Kamil KOLPAK, Jaroslav PALCO - Dusan KOZAK, Miroslav KRAL, striedal Milan Maximilian MINAR.

V prvom stretnuti proti PUSOVCIAM nastupili v zakladnej zostave aj Miroslav DROBNAK a Patrik SEDLAK.

goly/ Miroslav KRAL 3, Dusan KOZAK 2, Milan Maximilian MINAR 1, Jozef POKUTA 1 resp. Matus DIGON.

Pred 400 divakmi rozhodovali/ Peter ZIEMBA - Matus MISENCIK, Richard HOGER.

         Organizator turnaja Stefan ADAMCIK a predseda OSFK Peter DUGAS v pozadi Martin Kapral.

PRIPRAVIL ATTILA MIKLOSKO


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/