Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

POTVRDILI ŽE SÚ VÍŤAZNÝM TÍMOM

25.10.2015 09:39

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

SOBOTA 24.10.2015 o 14 h. - štadión "Za Torysou"

III.LIGA ŠARIŠSKÁ- 12.KOLO

versus

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - TJ DRUŽSTEVNÍK HERMANOVCE 2:1 (0:1)

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

Ján Novotný - Erik Némethy, Adrián Staš, Jakub Poloha, Kristián Vaňo - Martin Lukáč, Adam Šimčík, Lukáš Kobulnický, Rastislav Sabol - Milan Maximilán Minár, Mikuláš Dužda,

Striedali: Svorad Andraščík, Ján Kaleja, Richard Dufalo. Jakub Seman,

Nenastúpili: Michal Haladej, Peter Vavrek.

Góly: Svorad Andraščík, Milan Maximilián Minár.

Vyjadrenie trénera dorastu Michala MARCINKA:

"Zápas o prvé miesto nám trochu zväoval nohy. V zálohe nám to dnes haprovalo, no skôr by som povedal že bojovnosťou a početnou fanúšikovskou kulisou sme zápas doviedli do víťazného konca, napriek tomu, že sme hrali posledných dvadsať minút  oslabení o vylúčeného Andraščíka. Výsledok ma teší aj mojich  chlapcov, no niekedy sa vyhrá zápas silou vôle a nie krásou a o tom bol  tento dnešný... Ďakujem fanúšikom, že držali s nami do poslednej minúty".

*STRUČNÝ KOMENTÁR*

Na stretnutie o prvé miesto tabuľky nastúpili niektorí naši dorastenci priveľmi motivovaní, čo im zväzovalo myslenie aj kopaciu techniku. Samozrejme ako sa hovorí, hrali sme to čo nám súper dovolil pretože Hermanovce v súčasnom kádri disponujú viacerými šikovnými futbalistami. Ani celkový futbalový prejav chlapcov z  Hermana nebol zanedbateľný a tak nebolo jednoduché sa voči nim presadiť.

Po rohovom kope Hermanovce viedli a napriek niekoľkým príležitostiam sa stav už do polčasu nemenil. Nedarilo sa nám hra v strede poľa, viazla kombinácia medzihra, súhra. Súper bol vždy skoro pri lopte, dobre obsadzoval, nedovolil nám hrať našu hru.

Čakalo sa však na nádherný roh v úvode druhej časti hry, po ktorom Svorad Andraščík nekompromisne hlavou zavesil. Zrejme aj zásluhou jeho vylúčenia sme  do hry vložili iskru, hru sme zrýchlili, spresnili a zaslúžená  odmena prišla. Minárová oranžová lopta s tridsiatich metrov zaplachtila tak, že sa čudoval aj hermanovský brankár. V závere mohli ešte Lukáš Kobulnický a Mikuláš Dužda stav prikrášliť, ale hlavne že tri body ostali doma.

Pozorujem dorastenecký výber už piaty rok. Všetci jeho terajší členovia vyšli ešte zo žiackej liahne a môžem konštatovať, že je to VÍŤAZNÝ TÍM. Možno sa to tak na prvý pohľad nezdá, lebo nedisponujeme prehnane fyzicky zdatnými tipmi, práve naopak... Presadzujeme sa pohľadnou technickou hrou niekedy až s množstvom mravenčej práce, ale ideme trpezlivo za svojím cieľom aj napriek tomu, že sa hra až tak fenomenálne nedarí, lebo aj súper je často tiež kvalitný. No nevzdávame sa a vieme otočiť zápas v aj v nervóznej atmosfére a dokonca v hre v oslabení ako v tomto prípade, čo slúži ku cti našich hráčov a som na ich hrdý.

Víťazný tím OŠFK Šarišské Michaľany po zápase v Chminianskej Novej Vsi 4:1

STRELCI DORASTU po 11.kole (50 gólov)

14 - Lukáš Kobulnický,  10 - Milan Maximilián Minár, 8 - Mikuláš Dužda, 5 - Michal Haladej, 4 - Ján Kaleja, 2 - Rastislav Sabol,  Erik Némethy, Martin Lukáč, Kristián Vaňo, 1 - Adam Šimčík.

DOTERAJŠIA BILANCIA DORASTU - 2.miesto po 11.kole

1.kolo: Čirč doma 5-7 góly: Lukáš KOBULNICKÝ 2 Erik NÉMETHY 2, Martin LUKÁČ, 2.kolo: FAMT Prešov vonku 11:1 góly: Michal HALADEJ 4, Milan Maximilián MINÁR 3, Lukáš KOBULNICKÝ 2, Ján KALEJA, Kristián VAŇO, 3.kolo: Fintice doma 2-0, góly: Rastislav SABOL, Martin LUKÁČ, 4.kolo: Pušovce vonku 5-4, góly: Mikuláš DUŽDA 3, Ján KALEJA, Lukáš KOBULNICKÝ, 5.kolo: Brezovica doma 8-1, góly: Lukáš KOBULNICKÝ 4, Ján KALEJA, Adam ŠIMČÍK, Mikuláš DUŽDA, Michal HALADEJ, 6.kolo: Dulová Ves vonku 4-1, góly: Lukáš KOBULNICKÝ 2, Mikuláš DUŽDA 2, 7.kolo: Malý Šariš doma 2-1, góly: Milan Maximilián MINÁR, Rastislav SABOL, 8.kolo: Stará Ľubovňa vonku 1-8, gól: Ján KALEJA, 9.kolo: Kapušany doma 2-4, góly: Lukáš KOBULNICKÝ, Mikuláš DUŽDA, 10.kolo: Plavnica doma 6-2, góly: Milan Maximilián MINÁR 3, Lukáš KOBULNICKÝ 2, Kristián VAŇO 1, 11.kolo: Chminianska Nová Ves vonku 4:1, góly: Milan Maximilián MINÁR 3, Mikuláš DUŽDA 1, 12.kolo: Hermanovce doma, góly:

BILANCIA DORASTU OŠFK ŠARIŠ MICHAĽANY po 11.kole:

DOMA: 6 4 0 2  25-15, 12 bodov, 6 mínusových bodov,

VONKU: 5 4 0 1 25-15, 12 bodov, 12 plusových bodov. 

PRED ZÁPASOM:

Náš dnešný súper z Hermanoviec je priebežne na prvom mieste tabuľky III.ligy Šarišskej so ziskom 25 bodov. Herrmanovce získali v jedenástich kolách o jeden bod viac náš dorastenecký tím. V svojom poslednom meraní síl  remizovali na domácom ihrisku s momentálne treťou Starou Ľubovňou 0-0.

Rozhoduje: Miloš ONOFREJ.

ORGANIZÁCIA SÚŤAŽE PO NOVOM

Štart nového súťažného ročníka III.ligy Šarišskej dorastu priniesol zmenu v organizácii suťaže, ako aj zoštíhlenie počtu účastníkov zo 16 na 14. Družstvá dorastu z okresu Bardejov, ktoré boli ešte v minulom ročníku jej súčasťou [Bardejovská Nova Ves, Kurima, Raslavice] účinkujú momentálne v III.lige Šarišsko - dukelskej, Malcov a Šiba v I.triede ObFZ Bardejov, Beloveža zanikla.

V III.lige Šarisskej zostali tak iba zástupcovia okresov Prešov [Malý Šaris, Chminianska Nová Ves, Dulová Ves, FAMT Prešov - účinkoval v III.lige Šarišsko - dukelskej, Pušovce, Kapušany, Fintice], Sabinov [Sabinov, Šarišské Michaľany, Brezovica - nováčik, Hermanovce] a Stará Ľubovna [Stará Ľubovna, Plavnica, Čirč].

TRENER DORASTU OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHALANY - Michal MARCINKO, VEDÚCI MUŽSTVA -  Rastislav SABOL.

PRIPRAVIL: ATTILA MIKLOŠKO

Vľavo Dominik Haničák a trojica lídrov dorasteneckého tímu OŠFK Šarišské Michaľany

Erik Némethy, Lukáš Kobulnický a Milan Maximilián Minár.

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/