Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS-ŽIACI - Š.MICHALANY - U13 TATRAN PREŠOV

10.10.2012 17:12

Š.MICHALANY - U13 TATRAN PREŠOV 2:0 (0:0)

Líder majstrovstiev regiónu prešovsko-sabinovsko žiaci Šarišských Michalian potvrdili svoju kvalitu aj v konfrontácii s tatranistickou mládežnickou základňou. Zverenci trénera Michala Marcinka mali v tomto prípravnom zápase proti chlapcom z Prešova,  pod vedením Jozefa Džubaru viac práce ako obvykle v ich klasických majstrovských zápasoch. Napriek jednoznačnej celozápasovej prevahe nemali v konečnom dôsledku toľko šancí ako v zápasoch proti ich súperom v 1.triede ObFZ Prešov a tak sa až v druhom polčase presadili aspoň dvomi peknými strelami zo štandardných situácií a tak zaznamenali další pekný futbalový úspech. Strely Martina Lukáča a Patrika Duždu boli ako z veľkej knihy futbalu. Prvá štandartka bola priamo na bránku asi z 20-tich metrov, po priklepnutí a prebehnutí sa k lopte dostal Martin Lukáč a prudko po zemi presne k tyči nedal brankárovi žiadnu šancu. Druhá bola z ľavej strany a Patrik Dužda ako skúsený harcovník nádherne a nechytateľne zatočil ponad múr. Potešili aj ekvilibristiky Janka Kaleju, rýchle kombinácie na jeden dotyk z ktorých boli tatranisti doslova zmätení ako aj prepracovaný rýchly prechod do útoku a tiež aj rýchla krídelná hra s ktorou mali tatranisti obrovské problémy a niekedy dokázali  ubrániť našich hráčov iba s vypätím všetkých síl.

 

 Neúnavný bojovník Roman Skoloda s loptou, vedľa neho skvelý techník Ján Kaleja, v pozadí ešte v našom drese Rastislav Švec a Rastislav Sabol.

Tatranisti vystrelili za odohratých 75 minút iba raz na bránku domáceho Semana. Michaliansky žiaci ako už tradične rozlepetávali súpera rýchlou krídelnou hrou a prudkými centrami pred bránku. U13-ka sa však stačili vracať a tak bol priestor pre naše zakončenie dosť prehustený. To bol však  jediný dôvod prečo padlo do ich siete iba tak málo gólov.  Tento tím  Tatran bol dobre  kondične pripravený, no po futbalovej stránke boli naši žiaci aj talentom, ale aj futbalovým kumštom niekde úplne inde ako Tatran. O kvalite našich žiakov svedčí aj ich momentálne postavenie v tabuľke, rovnako aj minuloročné víťazstvo v majstrovstvách regiónu,  napríklad aj výsledky v prípravných zápasoch s druholigovými Ľuboticami doma 2:0, Sabinovom doma 6:0, ako  aj ich celkový herný prejav. V drese Tatrana som videl možno jeden talent v našom družstve ich je veru dosť. Jeden môj kamarát mi včera po zápase napísal ("ked som ja hrával v takomto veku za Solivar prehrávali sme v píprave s Tatranom vždy o 5-6 gólov, takže je to veľký úspech pre michaliansky futbal a gratulujem"). Musím však priznať, že tento výber Tatrana sa tým predchádzajúcim rovnať nemôže, ale predsa len nosí meno Tatran, takže víťazstvo nad Tatranom má vždy svoju veľkú cenu.

Naša zostava: J.Seman  - J.Pešta, S.Andraščík, P.Dužda, A.Staš - M.Lukáč,  M.Dužda , R.Švec, R.Skoloda - Ra.Sabol, J.Kaleja, striedali: R.Janega, S.Kolarčík, D.Veselovský, Ri.Sabol, R.Dufalo, K.Drobňák, P.Husár, S.Marhevka, S.Rákoš

   góly: 46. Martin Lukáč, 59. Patrik Dužda

pred 100 divákmi rozhodoval Guzík.


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/