Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - TATRAN PREŠOV JUNIORI - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

25.02.2014 20:33

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS 25.2.2014 17 h. - UT Prešov

TATRAN PREŠOV JUNIORI - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2:0 (2:0)

versus 

TATRAN PREŠOV JUNIORI

D.Barát - M.Durilla, M.Ľuberda, J.Kozák, L.Micherda - L.Hruška, V.Papp, P.Popovec, L.Ivanko - Macej - P.Biath, M.Kamenčík

Striedali: R.Kovalčík, D.Jacko, F.Voda, D.Keresteš, S.Kraľovič, T.Kačírek, M.Vlincler

Tréner: Stanislav Varga

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

T,Vaško - I.Bednár, M.Baka, M.Dubecký, J.Harčár - D.Macej, M.Prusák, A.Ševčovič, J.Adam - P.Sedlák, Ľ.Kočík,

Striedali: L.Olejár, M.Mihok

Nenastúpil: P.Štvarták

Chýbali: J.Kovaľ, Ľ.Kolpak, D.Haničák, M.Ďurica, D.Kozák

Tréneri: Ľubomír Puhák, Stanislav Zápotocký

Góly: 10.M.Kamenčík, 17.P.Biath

Pred 50 divákmi rozhodovali: M.Klovanič - F.Tomeček, M.Hudák

Hralo sa na toto ročné obdobie v príjemnom počasí pod umelým osvetlením. Videli sme na tento termín zimnej prípravy obojstranne výborné, zaujímavé stretnutie dvoch kvalitných kolektívov. Výborne fyzicky pripravení mladí futbalisti juniorky Tatrana od začiatku stretnutia zvolili "tempo zápas", ktorý si vyžiadal  od hráčov oboch mužstiev vysoké nasadanie a obaja siahli až na dno síl.  Vyrovnaný priebeh hry prerušila už v úvode pekná hlavička Michala Kamenčíka a nádherná strela Patrika Biatha z vnútra veľkého vápna, na ktoré Tomáš Vaško nedočiahol. Na umelom trávniku pokračovala naháňačka z jednej strany na druhú, no stav sa do polčasu už nezmenil.

V druhej časti hry začali Šarišské Michaľany s filozofiou pokúsiť sa o skorigovanie stavu. V úvodnej štvrťhodinke mali hostia mierne na vrch, no do vyložených šancí sa nedostávali. Tatranistický stroj fungoval stále spoľahlivo. Možnosť na zníženie stavu nevyužil Jaroslav Adam, jeho strela z priameho kopu z vnútra šestnástky skončila iba na bočnej siete. Tatranisti rýchlou krídelnou hrou neustále zamestnávali obranu Šarišských Michaľan, ktorá však už stála na pevných nohách a náznaky šancí  zlikvidovala.  Všetky ich prudké strely Tatranistov končili  tesne nad bránkou Tomáša Vaška. V závere z priameho kopu Jaroslav Adam nastrelil iba múr Tatrana a tak v druhej štyridsaťpäťminútovke už gól nepadol.

Šarišské Michaľany vyhrali naposledy v prípravnom zápase nad Tatranom Prešov 1:0, gólom Jána Ivaneckého do siete Jaroslava Červeňana, počas letnej futbalovej prípravy v roku 1979. Ani v utorok sa nepodarilo vzájomnú bilanciu vylepšiť. Netreba však opomenúť rozdiel troch líg medzi obomi súpermi. Napriek prehre Šarišské Michaľany nesklamali, ba práve naopak. Na všetkých postoch podali hráči dobré výkony, ktoré ukázali ako kvalitu tréningového procesu aj silu mužstva. S tak silným súperom s nabitým kádrom (nastúpilo deväť hráčov, ktorí sú v kádri A - mužstva Tatrana Prešov) a siedmimi striedajúcimi hráčmi v globále odohralo vyrovnanú partiu.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/