Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRIPRAVNY ZAPAS SENIORI-MFK BYSTRE-OSFK SARISSKE MICHALANY

09.07.2012 11:58

MFK BYSTRE-OSFK SARISSKE MICHALANY 3:1 (1:0)

Uz prvý dojem pri nastupovaní do autobusu vo mne utvrdil dojem, že  o futbal v Michaľanoch je opäť záujem. Preplnený autobus s funkcionármi hráčmi a fan club,  pricestoval ku piatoligovému súperovi, ktorého sme v zime doma bez problémov na snehu, ešte ako účastníka Majstrovstiev regionu zdolali 3:1. Príjemné počasie, dobrý trávnik, slušný areál...

Hodinku pred zápasom si tréner Karafa pohovoril jednotlivo s každým hráčom a na trávnik vybehla nakoniec takáto základná jedenástka:

Vaško-Turok-Heteš,Cverha,Dubecký,Zbiňovský-Sedlák P.,Drobňák V.,Durkáč,Tomko-Kozák,Kočík L.

Celý prvý polčas sme mali prevahu súper sa raz dostal pred Vaška a dal mu gol. Utočili sme po krídlach aj cez stred, mali sme množstvo standardiek či už priamych kopov aj rohov, ešte k tomu aj zopár tutoviek no nič  tam nepadlo. Bystré ešte myslím dvakrát neprenesne vystrelilo mimo bránku, ale to bolo z jeho strany všetko za celých 45 minút.

Tréner poslal  celú túto našu prvopolčasovú jedenástku do sprchy a do druhej polovice sme nastúpili takto:

Sidík-Kubuš,Dubecký,Kovaľ J,Joščák P.-Lukáč,Cverha,Kolpák,Andraško-Kozak,Veterný,

Tomuto kinder tímu vyšla hned prvá technická akcia druhej časti hry a Kozák presnou strelou k ľavej tyči nedal domácemu golmanovi šancu, 1:1. Dalších 30 minút sa domáci nedostali za našu polovicu, skúšali sme ich rozobrať technickou hrou a kondíciou, všetko sa nám darilo, okrem konečného efektu a veľakrát pokazenej finálnej prihrávky ako aj nepresnému zakončeniu. Súper si pochodovým futbalom na svojej polovici ušetril sily a posledných patnásť minút , hlavne príchodom Vargu oživil svoju hru a po chybách našej obrany dvakrát skoroval.

Držanie lopty 20:80 % výsledok 3:1, aj taký je futbal, nevadí ideme dalej...aj tak sme neboli  ešte kompletní, chýbali nám Mihok, Janič,Daňko,Voľanský,Joščák M.,Stofánik L,Kočík M....

Zajtra je na 18.00 hod. naplánovaný tréning seniorov, už pred tým o 16.30 hod, tréning dorastu a v stredu sa na ihrisku vo Finticiach predstavia dalšie naše potencionálne posily seniorského výberu(???), srdečne Vás pozývam na osemnástu v stredu do Fintíc, doprava je individuálna, nepôjde autobus.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/