Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - ŽEHŇA

09.03.2014 09:11

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS 8.3.2014  - 10.15 h. - tréningové ihrisko  ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY -  ŽEHŇA 2:1 (2:0)

versus

 

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (VI.liga šarišská - 2.miesto):

A.Kaščák - I.Bednár, M.Baka, J.Kovaľ, Ľ.Kolpak - D.Macej, L.Olejár, A.Ševčovič, J.Adam - Ľ.Puhák, D.Kozák

Chýbali: P.Štvartak - M.Dubecký, J.Harčár, D.Haničák, Ľ.Kočík, P.Sedlák, M.Ďurica, M.Mihok,

Asistent hlavného trénera OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Stanislav Zápotocký: "Zápas splnil charakter prípravného zápasu. Nastúpili sme prvykrát počas zimnej prípravy na prírodnom trávniku. Vyskúšali sme si opäť nové herné činnosti  s alternatívnym postavením hráčov, ktorí  sa môžu prepracovať do základnej jedenástky. ".

Vedúci družstva dospelých OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Ľubomír Kočík: "V tomto zápase nám kvôli zdravotným problémom, pracovným a štúdijným povinnostiam chýbalo až sedem hráčov zo základnej zostavy. Príležitosť zabojovať o užšiu jedenásťčlennú súpisku dostali tak futbalisti, ktorí dostávali menej zápasových príležitostí. Celkovo som s úrovňou zápasu spokojný, všetci si  s radosťou zahrali na prvej jarnej tráve".

TJ Budovateľ  Žehňa (I.trieda ObFZ Prešov - 13.miesto)

T.Vaško - S.Lukáč, S.Pepich, P.Čonka, J.Lukáč - S.Klimko, E.Ševčovič, R.Ševčovič, L.Dranga -  M.Ferko, D.Ferko

Striedali: L.Žolťák, D.Mačo, L.Ivanecký

Manažér TJ Budovateľ Žehňa Erik Ševčovič: "Som rád, že sme mali možnosť zahrať si  počas zimnej prestávky, proti tak kvalitnému súperovi. Napriek tomu, že to bol ešte iba náš druhý prípravný zápas a prvý na prírodnom trávniku, som s výkonom mužstva spokojný. Vyzdvihnúť by som chcel výkon našej  stopérskej dvojice S.Pepich - P.Čonka".

Góly: 9.J.Adam, 16.L.Olejár resp. 76.R.Ševčovič

Pred 25 divákmi rozhodoval: T.Guzik.

Zaujímavý zápas s historickým a vzťahovým podtextom.

V tomto termíne mali mať Šarišké Michaľany za súpera na prírodnej tráve v Spišskom Hrohove účastníka IV.ligy VsFZ, Spišské Podhradie. Pre zvýšenú ospravedlnenú absenciu hráčov domáceho mužstva, došlo k alternatívnemu riešeniu. Ponuku zahrať si prvykrát na prírodnej tráve tréningového ihriska blízko areálu závodu Imuna, prijalo trináste mužstvo I.triedy ObFZ Prešov - Žehňa.

Tá pricestovala bez svojej jedničky v bránke Ruda Dupkalu a tak sa do brány výberu Šarišských Michaľan postavil v Ražňanoch hosťujúci A.Kaščák a medzi žrde bránky Žehne, domáca jednička T.Vaško. Príležitosť zahrať si so svojími zverancami využil aj hlavný tréner Šarišských Michaľan Ľ.Puhák, ktorý nastúpil na hrote domáceho útoku. Michaľanci nastúpili na stretnutie prevažne s hráčmi, ktorí majú na svojom konte menej natrénovaných a odohratých minút. No ich súper toho veľa počas zimnej pauzy ešte kondične nenachytal a veľa toho ani nenahral.

Napriek tomu sme mali možnosť sledovať zaujímavý zápas. Hlavne chlapci zo Žehne sa chceli vytiahnuť pred svojím bývalým spoluhráčom, ktorý pôsobí momentálne vo funkcii hlavného trénera mužstva dospelých Šarišských Michaľan. Domáci využili miernu hernú prevahu na strelenie dvoch úvodných gólov. V prvej časti hry ešte nepremenili pokutový kop. Po rýchlych akciách a pekných strelách viackrát bravúrne zasiahol T.Vaško v bráne Žehne. Aj vdaka streleckej nemohúcnosti domáceho hlavného trénera, ktorý sám zoči voči T.Vaškovi, zahodil tri vyložené gólové špríležitosti bol náskok pre súpera až do záverečných minút  veľmi prijateľný. V záverečnej štvrťhodinke po prudkej strele a následnej dorážke R.Ševčovič stav tohto merania síl dokonca znížil na rozdiel iba jediného gólu. Veľká snaha Žehne o úspešný remízový výsledok mohla byť v pred záverečným hvizdom aj korunovaná, no strela striedajúceho L.Žoltáka skončila iba mimo bránky A.Kaščáka.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/