Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - SABINOV - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

15.02.2014 07:27

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS SOBOTA - 15.2.2014 o 10.30 h. -  UT SABINOV

versus

MFK SABINOV - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 3:1 (1:0)

V obojstranne kvalitnom zápase švrtoligista vyrukoval s ofenzívnym poňatím hry podloženým zodpovednosťou na všetkých postoch. Už úvode svoju aktivitu potvrdil po peknej krídelnej akcii krásnou hlavičkou Ján Dlugoš. Počas prvého polčasu mal Sabinov miernu prevahu z ktorej pramenili šance, ktoré však už nedokázali domáci využiť. Šarišské Michaľany sa zbytočne utápali v množstve krátkych prihrávok, ktoré proti dôraznému súperovi nenáchadzali odozvu.

Do druhej časti hry tréneri Ľubomír Puhák a Stanislav Zápotocký poslali osem nových hráčov a už od prvých minút bolo vidieť, že sa hra ešte viac vyrovnala. Paradoxne však hostia dvakrát po chybách v rozohrávke inkasovali a tak stav narástol až na 3:0. Kvalita na strane mužstva spod Šarišského hradu sa čoraz častejšie prejavovala. Po štandardnej situácii a vpádovej hlavičke Aleša Ševčoviča bolo znížené na 1:3. Hlavička Jaroslava Adama skončila tesne predtým na brvne. Rovnako aj nádherná strela Matúša Mihoka sa odrazila iba od brvna do poľa. Miroslav Kráľ z pol metra od pravej tyčky bezmocného Tomáša Muchu nastrelil iba bočnú sieť. Strely Jaroslava Adama a Aleša Ševčoviča zvnútra šestnástky v sieti tiež neskončili. Sabinov hrozil v závere už iba po rýchlych protiútokoch, no Tomáš Vaško neinkasoval a tak sa z víťazstva radoval efektívnejší domáci tím.

Vcelku to bol veľmi kvalitný zápas, v ktorom sa ukázali viaceré pozitívne prvky v hre Šarišských Michaľan, ale aj niektoré negatívne herné prejavy, ktoré sa pričinili na konečnom rezultáte. Herne to však hlavne v poslednej dvadsaťminútovke bolo veľmi dobré a Sabinov sa iba s ťažkosťami  dočkal svojho víťazstva.

MFK SABINOV: T.Mucha - P.Janiga, M.Dedina, Ľ.Andraščík, D.Bašista - M.Andraščík, P.Kolpak, J.Dlugoš, M.Verešpej - M.Vranko, T.Futej

striedali: M.Čekan. D.Marton, Ľ.Petrík, R.Andreanský

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY: P.Štvartak - Ľ.Kolpak, M.Baka, M.Dubecký, J.Kovaľ - Ľ.Kočík, A.Ševčovič, D.Haničák, D.Kozák - M.Ferko, M.Ďurica

striedali: T.Vaško - I.Bednár, D.Macej, J.Harčár, L.Olejár, J.Adam, M.Mihok, M.Kráľ

chýbal: P.Sedlák

Góly: Dlugoš, M.Vranko, Futej resp. A.Ševčovič

Pred 50 divákmi ozhodovali: Ľ.Varga - P.Adamčo.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/