Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - PLAVNICA - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

01.03.2014 20:06

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS 1.3.2014 15 h. - UT Bardejov

PLAVNICA (IV.liga 1.miesto) - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (VI.liga 2.miesto) 1:5 (0:2)

versus 

 

Líder IV.ligy (bývalé Krajské majstrovstvá) Plavnica, inkasoval v sedemnástich jesenných súťažných kolách iba jedenásť gólov. 

Na úvod treba spomenúť, že Plavnica prišla na umelú trávu do Bardejova priamo zo sústredenia z neďalekých Bardejovských kúpeľov. Táto skutočnosť však nemôže samozrejme znižovať futbalový výkon hráčov Šarišských Michaľan, ktorí od úvodu držali opraty zápasu vo svojich rukách. Z úvodného náporu vyťažili iba prudko nastrelené brvno A.Ševčovičom a po rohu J.Adama mierená hlavička Ľ.Kočíka, skončila iba niekoľko centimetrov nad brvnom výborného M.Beňa. Veľmi často voľné krídelné priestory, využívali Michaľanci na sústavné herné prečíslenia. Skóre otvoril po samostatnom prieniku vo veľkom vápne faulovaný Ľ.Kočík, ktorý bol sám úspešným exekútorom nariadeného pokutového kopu. Prvú priamu strelu, ale iba mimo bránu T.Vaška vyslala Plavnica až v 30.minúte. V záverečných minútach prvého dejstva začali Plavničania čoraz viac ožívať, no čarovne zatočená strela T.Janiča skončila len nad spojnicou brankára hostí.

Predpolčasovú aktivitu Plavnice zúročil  ten istý hráč v úvode druhej štyridsaťpäť minútovky, po zaváhaní obrany hostí. Šarišské Michaľany sa časom prispôsobili nevýraznému výkonu domácich a tak sa obe mužstvé utápali v množstve prihrávok v strede poľa, z ktorých sa žiadne šance nerodili. Prebudenie Šarišských Michaľan prišlo v záverečných dvadsiatich minútach, keď čoraz ťažšie nohy hráčov Plavnice nestačili na geniálne krídelné pasy a presné prihrávky hráčov hostí smerujúcich prevažne zo stredu poľa. Útočné prečíslenia hrozili obrane Plavnice, takmer každú minútu a z nich tak rezultovali ďalšie tri presného zásahy futbalistov Šarišských Michaľan, (zoči voči brankárovi ešte šance nepremenili Ľ.Kočík, A.Ševčovič, J.Adam, P.Sedlák, strely D.Haničáka zo strednej vzdialenosti boli nepresné). Záverečný hvizd prijali hráči Plavnice s veľkou úľavou...

PLAVNICA

M.Beňo - F.Krajger, J.Kuľanda, L.Vandžura, M.Bučko - P.Chovanec, T.Janič, P.Galik, M.Gendžúr - S.Hricko, E.Nagy

Striedali: M.Dlugoš, M.Mariančík, J.Pekár, M.Mindžák, D.Kosť

Tréner: Marián Solotruk

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

T.Vaško - D.Macej, M.Baka, M.Dubecký, J.Harčár - D.Haničák, L.Olejár, A.Ševčovič, J.Adam - P.Sedlák, Ľ.Kočík

Striedali: J.Kovaľ, Ľ.Kolpak, M.Prusák

Chýbali: P.Štvartak - I.Bednár, M.Ďurica, D.Kozák, M.Mihok,

Tréner: Stanislav Zápotocký :"Počas väčšiny zápasu si moji hráči plnili taktické aj herné pokyny. Boli sme tentokrát jednoznačne lepším mužstvom. Bolovidieť, že Plavničania majú  toho v závere už dosť. V nasledujúcich prípravných zápasoch budeme už modelovať základnú zostavu na jarnú časť súťažného ročníka".

Góly: 49.T.Janič resp. 18.Ľ.Kočík (11m), 42.P.Sedlák, 69.D.Haničák, 75.Ľ.Kočík, 83.P.Sedlák

Pred 30 divákmi rozhodoval: P.Dugas

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/