Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRIPRAVNY ZAPAS-DOSPELI-FK SOL-OSFK SARISSKE MICHALANY

29.07.2012 10:27

FK SOL(VI.liga vihorlatsko-dukelská)-OSFK SARISSKE MICHALANY (VI.liga šarišská)- 2:4 (0:2)

Naša základná zostava :Vaško T.-Kovaľ J,Baka M.,Dubecký M.,Zbiňovský P.-Sedlák P.,Drobňák V.,Kočík L.,Voľanský P.-Stieber J.,Kozák D.

Od začiatku stretnutia sme boli pánmi  na hracej ploche a po peknej kombinačnej akcii už v 3.minúte otvoril skore stretnutia z pravej strany umiestnenou strelou k prvej tyčke popri bránkárovi, Vlado Drobňák...potom nasledovalo veľké množstvo rýchlych protiútokov a prečíslení súperovej obrany z pravej aj ľavej strany , ale samostatné nájazdy Voľanského, Drobňáka, Kočíka, Kozáka, Sedláka ,skončili bud mimo bránky nad ňou, alebo ich vychytal brankár domácich...ešte Zbiňovského strela skončila na pravej tyči a Kočík zblízka vo vyloženej pozícii prudko mieril iba nad brvno... zaslúžený druhý gol strelil  konečne po samostatnom prieniku presnou strelou k ľavej tyčke Lubo Kočík...domáci sa dostali v prvej časti  hry asi trikrát za polovicu ihriska a pohrozili Vaškovi akurát jednou nepresnou hlavičkou nad brvno.

  Strelec dvoch golov Jozef Stieber, bývalý hráč Tatrana Prešov, prišiel na hosťovanie zo Starej Lubovne

Druhý polčas sme začali takto:

Vaško T.-Kovaľ J.,Baka M.,Dubecký M.,Zbiňovský P.-Sedlák P.,Kočík L. K.,Kolpak,Durkáč P. J.-Stieber,Kozák D.

Striedali počas hry ešte:Sidík- Kubuš,Jočšák M.,Jočšák P.

nehrali:Turok-Heteš,Stofánik,Daňko,Mihok

Domáci v druhom dejstve po našich veľkých šanciach znížili z prísne nariadeného a presne kopnutého pokutového kopu, ale v zápätí po faule na prenikajúceho Voľanského opäť z penalty bezpečne zvýšil  Jozef Stieber. Dalšie veľké šance druhého dejstva zahodili Joščák M.,Kubuš,Zbiňovský,Kolpák... z priamych kopov nebol úspešný ani Durkáč a tak skore zápasu zvýšil na 4:1 po nádhernej akcii z pravej strany a prihrávke Zbiňovského do prázdnej bránky Jozef Stieber. Soľania pri trme vrme po rohovom kope znížili  ešte v závere na pre nich prijateľný dvojgolový rozdiel.

Pri premenení všetkých našich tutových golových príležitostí (bolo ich myslím 18), bol  by veru výsledok zápasu abolútne iný...

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/