Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRIPRAVNY ZAPAS-OSFK SARISSKE MICHALANY-U18 TATRAN PRESOV

21.07.2012 12:55

OSFK SARISSKE MICHALANY-U18 TATRAN PRESOV 6:1 (3:1)

Naša zostava:Vaško T.-Kubuš R.,Joščák M.,Dubecký M.,Zbiňovský P.-Kozák D.,Durkáč P.,Stofánik L.,Voľanský P.-Kočik L, Stieber J.

striedali:Kovaľ J,Kolpák K.,Drobňák V.

chýbali:Sidík J.ml.,Joščák P.,Sedlák P.,Mihok M.,Turok-Heteš M,Janič P.,Daňko J.

Tréner Karafa Ján, asistent trénera Andrej Keresteš

Goly:Stieber,Kozák,Kočík,Kovaľ,Durkáč,Zbiňovský-Mišenčík

Pred 50 divákmi rozhodoval Kožár

                                Dušan Kozák vľavo, jeden gol strelil a na tri prihral

Do zápasu sme vstúpili ofenzívne a ked sa po pravej strane presadil Kozák, ktorý dostal perfektnú prihrávku od Durkáča, už nič nebránilo Stieberovi zasunúť loptu do prázdnej bránky. Mladých chlapcov z Tatrana ( prevažne ročník 1995, ktorých trénuje Pavol Vytykač), to však nezaskočilo a po prudkej strele, ktorú Vaško vyrazil , no Mišenčík opakovanou strelou z desiatich metrov o chvíľku nato aj tak vyrovnal. Samozrejme že sme sa hned otriasli a po úniku Voľanského po pravej strane a jeho nádhernom centri, Kozák prudko k ľavej tyčke dostal naše mužstvo opäť do vedenia. Pokračovali sme ofenzívou a po bombe Kozáka spoza šestnástky, zblízka dorazil Kočík...ked dalšie šance Stieber,Kozák a Kočík nepremenili tak sa polčas skončil iba 3:1.

Do druhej časti hry tréner Karafa prestriedal, tlačili sme sa do útoku ale našej hre chýbala už iba finálna prihrávka, kedže ani Kočík zoči voči brankárovi nedal, tak to skúsil Kovaľ z diaľky a tak lopta prešla brankárovi pomedzi nohy do siete...sústavne sme útočili a ked po pravej strane obišiel obrancov Durkáč a umiestnenou prudkou strelou pozdlž bránky trafil k pravej tyči bolo už 5:1. V závere po rýchlom brejku obišiel všetkých Zbiňovský a nekomporomisme pod brvno zavesil a upravil na konečných 6:1. 

Hralo sa na kvalitnej trávičke v Haniske pri Prešove... počas celého zápasu lialo, zahrali si všetci ktorí na zápas prišli a  aj ked U18 Tatran nebol zrejme v plnej sile, lebo niektorí hráči hrajú za U19 na turnaji SNP v Banskej Bystrici... no každé víťazstvo nad  hociktorým Tatranom poteší a bol to z našej strany dobrý zápas s odchovancami tatranistickej liahne...

-attila-

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/