Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRIPRAVNY ZAPAS-OFK FINTICE-OSFK SARISSKE MICHALANY

11.07.2012 20:46

OFK FINTICE-OSFK SARISSKE MICHALANY  1:4 (0:2)

Pekný fintický areál, pokropený popoludňajšou búrkou privítal aktérov nášho druhého letného prípravného zápasu. Domácim Finticiam (V.liga- sever) sme mali čo oplácať, pretože na domácom trávniku sme  s nimi v príprave na jarnú časť sezony 2011/12  prehrali 1:2.

                                        Jožko Daňko opät v našom drese

Pricestovali sme na zápas s dvomi jedenástkami a od prvej minúty bolo zrejme, že domáci to budú mať s nami veľmi ťažké. Peknou, rýchlou, kombinačnou hrou po zemi sme  rozoberali obranný val domácich a naše rýchle krídla sa často dostávali k ohrozeniu domáceho golmana. No a ked zázračnou placírkou v 15.minúte k pravej tyči otvoril skore zápasu Patrik Sedlák  nazývaný "Sidlo", bolo jasné , aké smerovanie bude mať vývoj tohto zápasu. Po vyšachovaní domacej obrany  o niekoľko minút nato do prázdnej bránky zavesil  ešte Dušan Kozák. Domáci sa dostávali dopredu, len sporadicky a  iba párkrát nepresne vystrelili okolo tyčí a žrde Vaška. My sme sa  veľmi často pokúšali o streľbu,  ale Dankove,Kočíkove aj Hetešove strely končili iba mimo, alebo ich brankár zlikvidoval. Kozákove a Sedlákové výpady neboli tiež presne zakončené a tak sa  polčas skončil našim iba dvojgolovým vedením.

Tréner Karafa pol mužstva do druhej časti hry prestriedal a tak domáci vycítili šancu a na desať minút nás pritlačili pred bránku Sidíka, čoho výsledkom  bola  najprv jedna pravá tyčka a nakoniec aj pekný gol od pravej tyče do siete 1:2. Po 15 minútach hry prestriedal tréner aj druhú časť tímu, časom sme vymanili z defenzívy a dostávali sa aj  do mnohých rýchlych protiútokov. Prečísľovali sme obranu Fintíc po ľavej aj pravej strane  výsledkom čoho bol gol Kozáka, po chybe brankára domácich v šestnástke a z ľavej strany ho pri tyči  pred koncom zápasu prestrelil ešte nadôvažok Veterný. Zopár nebezpečných závarov v našej šestnástke sme úspešne vyriešili a tak sme sa tešili z prvej našej výhry v letnej príprave.  Zápas splnil svoj účel,  zahrali si všetci ktorí na zápas prišli a hlavne prvý polčas ukázal našu hernú silu a napriek množstvu nových tvári a striedaní, to bol veľmi pekný výkon celého mužstva. Zaiste nášli by sa na našom výkone aj chybičky, ale celkový dojem zo zápasu je tentokrát veľmi príjemný.

Naša zostava: Vaško T.-Turok-Heteš M.,Cverha J.,Dubecký M.,Zbiňovský P.-Sedlák P.,Durkáč P.,Daňko J.,Mihok M.-Kočík L.,Kozák D.

Sidik J.-Turok-Hetes M.(Kubuš R.),Joščák M.,Dubecký M.(Kovaľ J.),Joščák P.-Sedlák P. V.,Drobňák,Kolpak K.,Andraško S.-Kočík L.(Veterný J.),Kozák D.

Chýbali:Stofánik L.,Stofánik F.,Voľanský,Janič P.,Kočík M.,Tomko S.,Lukáč M.,Kaščák A..

Goly: Hlávka-Kozák 2, Sedlák, Veterný,

Pred 100 divákmi rozhodoval Kočiščin Jozef.

-attila-

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/