Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS GIRALTOVCE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

12.03.2014 19:56

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS 12.3.2014  - 16 h. - GIRALTOVCE hlavný štadión

GIRALTOVCE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2:0 (1:0)

 versus

MFK SLOVAN GIRALTOVCE (IV.liga VsFZ - 9.miesto):

Ľ.Varganin - P.Roba, J.Fiľakovský, J.Čabala, S.Pankúch - A.Čuška, P.Kuriplach, P.Vojta, J.Verčimák - P.Čurlík, M.Cigán

Striedali: J.Hudák, P.Kočiš, P.Vaľovský

Nenastúpili: P.Cauner, M.Digoň, P.Štefánik, L.Partilla

Tréner Slovanu Giraltovce Vladimír Rusnák:" Šarišské Michaľany majú výbornú záložnú formáciu a celkovým herným prejavom to bol pre nás silný súper, ktorý nás dostatočne preveril. Stretnutie malo veľmi dobrú futbalovú úroveň".

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (VI.liga šarišská - 2.miesto):

A.Kaščák - I.Bednár, M.Baka, M.Dubecký, D.Macej - M.Prusák, L.Olejár, D.Haničák, M.Mihok -  Ľ.Kočík, M.Ferko

Striedali: P.Štvartak - J.Kovaľ, M.Kočík

Chýbali: T.Vaško - Ľ.Kolpak, J.Harčár, A.Ševčovič, J.Adam, P.Sedlák, M.Ďurica, D.Kozák

Asistent hlavného trénera OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Stanislav Zápotocký:

Aj tento zápas ukázal, že kvalitou kádra a herným prejavom jednoznačne patríme do súťaže v ktorej hrá náš súper. Dnešné meranie síl bolo kvalitnou previerkou, v nekompletnom zložení sme podali dobrý výkon a určite nám tento zápas veľa napovedal".

Góly: 17.J.Verčimák, 69.M.Cigán

Pred 50 divákmi rozhodoval: J.Krajčík - P.Ivan

Mužstvo dospelých Šarišských Michaľan odohralo už svoj jedenásty prípravný zápas  počas zimnej futbalovej prestávky. Hralo sa za slnečného počasia na hustom zelenom trávniku. Domáci sa prezentovali dôrazom, ktorí na hostí do určitej miery platil. Hra sa odohrávala väčšinou medzi šestnástkami. Na konci úvodnej pätnásťminútovky po rýchlom protiútoku a centri z pravej strany, presne mierená strela skončila za chrbtom A.Kaščáka. Následne nebezpečnú šestnástkovú tečovanú strelu hosťujúci brankár bravúrne vytiahol nad brvno. Počas celých štyridsaťpäťminút sa jazdilo hore dole, no úspešný zápis do streleckej listiny nezaznamenal už nikto.

Po prestávke sa po pravej strane cez domácu obranu presadil M.Ferko, no jeho vyrovnávajúca strela skončila iba tesne vedľa pravej tyčky brankára domácich. Ani dalšie štandardné situácie hostia gólovo nezúžitkovali. Po podobnej situácii ako v prvom polčase prudkoukrížnou strelou domáci zvýšili na 2:0. V záverečných minútach sa štyrikrát pohotovými zákrokmi blysol P.Štvartak, ktorý zlikvidoval nebezpečné strelecké pokusy Giraltovčanov. Stav stretnutia sa však do záverečného hvizdu hlavného arbitra J.Krajčíka už nezmenil.

Bol to kvalitný prípravný zápas dvoch vyrovnaných súperov, hostia nastúpili bez šiestich hráčov základnej zostavy. Domáci boli efektívnejší v zakončení a po dvoch prehrách s týmto súperom počas letnej prípravy 0:1 doma a 1:2 v Šarišských Michaľanoch sa im do tretice podarilo zvíťaziť.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/