Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - DOSPELÍ

02.02.2014 07:35

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - DOSPELÍ 1.2. 14 30 h. - UT Sabinov

KRAČUNOVCE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:9

versus  

Zápas komentuje vedúci mužstva OŠFK Ľubomír Kočík:

"Stretnutie sa hralo vo svižnom tempe. Mužstvo Šarišských Michaľan vstúpilo do zápasu od prvej minúty natlakovou hrou. Každú príležitosť využívalo na rýchle a nebezpečné protiútoky. Ofenzívna snaha sa časom prejavila aj na skóre. Už v úvode po pekných krídelných akciách padli aj góly. Sústavne sme sa tlačii dopredu a tak  súper len sporadicky ohrazoval našu bránu, ale v nej stál dobre chytajúci Tomáš Vaško. Za zmienku stojí jeho bravúrny zákrok, ked lopta letela do šibenice, no náš brankár aj túto situáciu vyriešil perfektne, začo ho celá lavička odmenila potleskom. Kračunovce sa nedostali do vážnejšej šance.

Všetky strely súpera smerovali vedľa, alebo ich náš gólman pochytal. Aj obrana stála na pevných nohách a pokryla nebezpečného Mareka Kaňucha, ktorý sa nedostal k ničomu. Veľmi dobre sme kombinovali a bolo badať na mužstve, že ak pristúpi k zápasu zodpovedne ukáže sa to aj na výsledku. Základom úspechu bola aj kvalitná hra stredovej formácie v spolupráci s útočným dvojzáprahom. Kračúnovie si zaslúžia tiež pochvalu. Napriek nepriaznivému stavu to nezabalili, bojovai až do konca. Ich súpiska disponuje tiež kvalitnými, šikovnými  futbalistami. Výsledok nie je doležitý, chlapci si z chuti zahrali a tak z tohto merania síl vyplynul príjemný celkový dojem".

OŠFK:

T.Vaško - I.Bednár, M.Baka, M.Dubecký, D.Macej - D.Haničák, A.Ševcovič, Ľ.Kočík, M.Prusák - M.Kráľ, M.Ferko

Striedali:D.Urban - P.Sedlák, Ľ.Kolpak, J.Kovaľ.

góly:

M.Kráľ 2, M.Ferko 2, P.Sedlák2, D.Haničák, M.Baka, M.Prusák.

Pred 50 divákmi rozhodoval T.Guzik.

"Každý jeden hráč ktorý nastúpil si odomňa zaslúži pochvalu. Vyskytlli sa aj chybičky krásy, no ako sa vraví viac bolo toho dobrého a od toho sa odrazíme dalej v našej zimnej príprave, pre ktorú máme v klube vytvorené veľmi dobré podmienky".

pripravil: attila

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/