Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - DOSPELÍ - TATRAN PREŠOV JUNIORI

25.01.2014 17:26

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS 25.1.2014, 12 h. - UT Prešov

TATRAN PREŠOV JUNIORI - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 8:1 (3:0)

Tatran Prešov juniori

M.Vinclér - L.Micherda, V.Papp, A.Beneš,  P.Leško - P.Popovec, Ľ.Ivanko, R.Kolarčik, F.Voda - D.Keresteš, S.Kraľovič

striedali: P.Biath, J.Kozák, M.Durilla, B.Poremba

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

P.Štvartak - I.Bednár, M.Baka, M.Dubecký, J.Harčár - Ľ.Kočík, L.Olejár, D.Haničák, J.Adam - M.Kráľ, P.Sedlák

striedali: Ľ.Kolpak, M.Ďurica, D.Kozák, A.Ševčovič, J.Kovaľ

Pred 50 divákmi rozhodoval: D.Bereš - K.Kakaščík, Š.Tramita

Hralo sa v nevľúdnom, chladnom zimnom počasí na pravé sobotňajšie poludnie. Umelý trávnik v prešovskej Jazdiarni bol pokrytý tenkou snehovou prikrývkou. Za jemného sneženia sme do zápasu vstúpili nekoncentrovane a už v 2.minúte sme po chybe obrany prehrávali 0:1. Hralo sa obojstranne v rýchlom tempe, no na rozdiel od nášho súpera sme sa utápali v množstve prihrávok, ktoré sa nám na takomto teréne absolútne nevyplácali a každú našu chybu v plnej sile hrajúci Tatranisti nekompromisne trestali. Sedlákove nájazdy, Bakova bomba či Adamove priame kopy nepriniesli žiadanú účinnosť. 

V druhej časti hry stav utešene narastal v náš neprospech, jediným svetlým momentom bol gól Michala Ďuricu, ktorý sa dostal cez vybehnuvjšieha brankára domácich Milana Vincléra a zakončil do prázdnej bránky. Naša snaha končila väčšinou na šestnástke a po chybách v rozohrávke sme viackrát domácim umožnili dostať sa do prečíslenia končiaceho loptou v sieti brankára Patrika Štvartáka.

Po minulotýždňovom víťazstve na prvoligovým dorasteneckým výberom Tatrana Prešov sme dnes podali výkon, ktorý je napriek kvalite súpera zahanbujúcim a história výberu dospelých Šarišských Michalian, takýto výsledok ani v prípravnom stretnutí nepamätá. Na výkone sa prejavila nedostatočná trénovanosť hráčov, ťažko vysvetliteľná minimálna motivácia, nesústredenosť, zlý výber obutia a rôzne iné vplyvy súvisiace s pripravenosťou na futbalový zápas, ktoré sa na tomto šokujúcom výsledku podpísali. 

V prípade takéhoto pretrvávajúceho prístupu k plneniu si futbalových povinností, vedenie klubu a tréneri budú musieť pristúpiť k radikálnym opatreniam, ktoré zabránia opakovaniu podobných situácií. Kto ako tak naplnil očakávanie trénerov bol Ľubomír Kočík a v druhom polčase nastupivší Jakub Kovaľ.

Ľubomír Puhák - hlavný tréner OŠFK:

"Svojich hráčov som nespoznával, vyrábali množstvo chýb, ktorými sme súpera  v podstate sami poslali do bezpečného náskoku. Pri narastujúcom gólovom rozdiele moji hráči strácali motiváciu a dostali sme tak po kvalitnom výkone spred týždňa poriadnu futbalovú facku. Verím že v prístupe hráčov hlavne v tréningovom procese, myslím tým účasť na tréningoch hráčov dôjde k náprave v opačnom prípade budeme musieť urobiť spolu s vedením klubu v hráčskom kádri personálne aj organizačné opatrenia. Trénoval som viacerých kluboch preto môžem porovnávať a dovolím si tvrdiť, že hráči majú v Šarišských Michaľanoch zabezpečené kvalitné podmienky na  zimnú prípravu, ktorými sa nemôžu popýšiť ani mužstvá vo vyšších ligách, (kvalitný súperi na umelej tráve, tréning pri umelom osvetlení, halové tréningy, posiľovňa, bazén, sauna), preto nerozumiem prístupu hráčov k dnešnému zápasu. Verím, že si to uvedomia v opačnom prípade sa budeme musieť s niektorými rozlúčiť". 

Hráči budú mať možnosť vedenie klubu a trénerov o svojej výkonnosti presvedčiť proti dalšiemu kvalitnému súperovi už nasledujúcu stredu. O 14.30 h. si zmeriame sily so zverencami trénera Emila Jacka,  treťoligovou Odevou Lipany.

Na zápas vedenie klubu všetkých priaznivcov futbalu srdečne pozýva ,

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/