Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRIPRAVNY ZAPAS-DORAST-MFK SABINOV-OSFK SARISSKE MICHALANY

14.07.2012 12:30

MFK SABINOV-mladší dorast-OSFK SARISSKE MICHALANY 5:6 (1:2)

Stretnutie sa odohralo na umelej tráve sabinovského areálu.

Naša zostava:Pytlík-Jaco,Maťuťa,Kolpak,Lukáč S.-Straka,Magáč,Nemethy,Motýľ-Minár,Lichvár ,striedal Kolarčík

Goly:Lichvár 3,Minár,Motýľ,Kolpak (11m)

                              Strelec troch golov Daniel Lichvár v strede

FOTO

Tréner dorastu Andrej Keresteš mi k zápasu povedal: "Odohrali sme naše prvé prípravné stretnutie  pred začiatkom sezony pri mojom pôsobení v Sarišských Michaľanoch. Na zápas sme nastúpili v rozostavení 4-4-2 a do 62.minúty sme hrali pekný futbal. Mali sme prevahu v poli prevyšovali sme domácich vo všetkých herných činnostiach a vyhrávali sme  už 5:2. Trošku sme potom kondične odišli. Chytal nám iba hráč z poľa, pretože obaja naši brankári z neznámych dôvodov na zápas neprišli. Niektorí chlapci ktorí nastúpili ma príjemne prekvapili, ale niektorí ešte budú musieť na sebe popracovať. Chýbali nám ešte viacerí hráči , ktorí sa ešte do prípravy nezapojili. Budem spokojný ak budem mať na zápase aspoň troch náhradníkov, celkový dojem zo zápasu mám pozitívny.

Napriek tomu, že to bol po niekoľkých tréningových jednotkách prvý prípravny zápas nášho novotvoriaceho sa dorasteneckého výberu bol som z predvedenej hry a streleckej potencie veľmi milo prekvapený.

V bráne sa predstavil záložník Roman Pytlík, pretože naši brankári Stvartak a Cirč na zápas neprišli, ukázal dobré zákroky ale pri štandartkách mu spoluhráči nepomohli, všetky goly sme inkasovali z päťky, nedôsledným bránením súperových hráčov.

Smerom dopredu sme boli veľmi dobrí, už prvej minúte Minár nastrelil brvno, v jedenástej minúte sa už nemýlil a skoroval o pár sekúnd nato nastrelil tyčku. V strede pole umne dirigovali hru Magáč s Kolpákom, čo využil Dávid Motýľ a ked sa rútili traja naši hráči na osamoteného brankára domácich zobral zodpovednosť na seba a zvýšil na dva nula.  Domáci do polčasu znížili strelou, ktorá sa odrazila od ľavej  tyče na 1:2.

V druhom polčase sa začal strelecký koncert Daniela Lichvára, ktorý zaznamenal hattrick, prvý gol strelil po nádhernej akcii celého tímu a ukážkovou strelou zavesil do šibenice. Domáci znížili na dva tri, ale po  druhom gole Lichvára a penaltovej dorážke Kolpáka sme už viedli 5:2. Domáci znížili po rohoch na 5:4,  ale Lichvár zblízka upravil  už na 6:4, ale v poslednej minúte ešte domáci znížili na konečných šesť pät v náš prospech.

Dá sa povedať že počas celého zápasu sme mali prevahu, vybrali sme si nejaké  oddychové desaťminútovky kedy nás súper zatlačil na našu polovicu a  využíval to  na štandartky a rohy z ktorých skoroval. Inak sme na ihrisku peknou technickou hrou dominovali, pričom sa jednalo prakticky o nový tím, poskladaný z hráčov bývalého mladšieho dorastu a končiacich žiakov, doplnený o michalianskych rodákov.

Chýbali nám ešte na zápase: Stvartak,Cirč,Kovaľ M.,Zošš,Vasiľ,Kobulnický,Havrilla,Palčo,Drobňák,Guzi ... takže aj s týmito dalšími hráčmi bude náš dorastenecký výber ešte silnejší, bude zaiste hrať dôstojnú úlohu v IV.lige šarišskej a pobije sa o najvyššie priečky tabuľky.

Výhra nad Sabinovom v každej vekovej kategorii a hoc len v prípravnom zápase vždy poteší a ukázalo sa, že po minuloročnej letnej prípravnej prehre mladšieho dorastu v Sabinove 0:10 je to tentokrát o inom...

-attila- 

 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/