Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRIATEĽSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - U17 TATRAN PREŠOV - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

22.01.2012 20:24

U17 TATRAN PREŠOV - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 3:3 (0:3)

Na zápas postavil hlavný tréner túto základnú jedenástku: Kaščák - Kubuš,Kovaľ J.,Durkáč,Veterný - Kočík,Krivý,Bálint,Tomko - Voľanský,Kozák. Striedal Štofánik L.

Do duhej časti sme nastúpili takto: Šidík - Štofánik F.,Zoš,Joščák M.,Lukáč - Kočík,Krivý,Štofánik L.,Ďurica - Voľanský, Kozák. Striedal Greš.

Naše góly: 19. Kozák, 28. Tomko, 35. Voľanský.

Pred 50 divákmi rozhodovali: Hudák J. - Tomečko F.,Jakubčin P.

Chladné slnečné popoludnie privítalo oboch aktérov na umelej tráve v "jazdeckom areály" pri Toryse.

Natrénovaní mladí tatranisti na našich v úvode riadne vybehli, ale bránku Kaščáka vážnejšie neohrozili, akurát jedna prízemná strela lízala tyč. Postupom času sme kvalitnou hrou ich snaženie vygumovali a po vtipných  rýchlych krídelných akciách najprv Kozák po prihrávke Voľanského do prázdnej bránky, o pár minút nato Tomko parádnou strelou po prihrávke Voľanského a nakoniec aj sám Voľanský technickým lobíkom upravil už na 0:3 a to ešte zopár ďalších našich šancí ostalo nevyužitých. Domáci dorastenci sa na dostrel našej bránky dostávali iba náhodou a to aj preto, že v prvom polčase sme jasne na ihrisku dominovali a výsledok prvej štyridsaťpäťminútovky mohol byť  v náš  prospech aj  jednoznačnejší.

Ako povedal jeden z usporiadateľov cez polčasovú prestávku, že keby vedeli  ako dobre hráme tak nás na ihrisko ani nepustia...

V druhom dejstve dal náš tréner šancu všetkým hráčom, ktorí na zápas prišli a to sa odzrkadlilo už na určitej nezohratosti,  hlavne pri riešení obranných situácií. Zdalo sa  však ešte keď  brankár Šidík v polovici druhého dejstva jedenástku domácich s prehľadom chytil, že už nám naozaj nič vo víťazstve nezabráni. Domáci dorastenci však vycítili šancu a po našich zbytočných chybách v obrane, súvisiacimi aj so slabšou hrou často prestriedavanej záložnej formácie, sa mladým tatranistom skóre za niekoľko ďalších minút podarilo aj vyrovnať. V závere sme mali ešte šance na zvrat zápasu v náš prospech, ale Ďuricovi,Kozákovi,Tomkovi  ani Voľanskému sa už víťazný gól vstreliť nepodarilo.

Napriek remíze tréner Košút vyslovil celkovo spokojnosť s touto prvou vážnejšou hernou previerkou, ktorá ukázala kde sú naše prednosti a načom je  potrebné v príprave ešte viac popracovať.  Ako povedal ak by chcel vyhrať tak tam nechá prvopolčasovú zostavu a bolo by skóre v náš prospech ešte narástlo, ale na výsledku  mu v tomto prípade až  tak nezáležalo, lebo chcel dať šancu všetkým hráčom, ktorí na zápas prišli.

Každé meranie síl s "tatranistickou školou"  je však merítkom hlavne vlastnej futbalovej kvality, preto ho nakoniec aj konečná remíza trošku mrzela. Pre našich hráčov to však bola veľmi dobrá skúška, ktorá potvrdila správny smer tréningového procesu pod vedením Jozefa Košúta, ktorým sa treba aj naďalej uberať. Kvalitný prvopolčasový herný prejav, proti ambicióznemu súperovi (6.miesto po jeseni v 1.lige Mladšieho dorastu), podložený vysokou efektivitou, je jedinečným predpokladom toho, že od nášho mužstva môžeme očakávať aj v budúcnosti veľmi príjemný a účelný futbalový prejav...

Jeden z bývalých hráčov Tatrana sa  po stretnutí vyjadril, že ak by sme hrali celých deväťdesiat minút s prvopolčasovou zostavou tak v pohode  tento  zápas vyhráme.

V sobotu 28.januára privítame na domácom ihrisku lídra 3.A triedy ObFZ Prešov FK Drienov a v nedeľu nás preverí opäť na domácom ihrisku účastník IV.ligy SEVER OFK Tatran Bystré, ktorému patrí  v tejto lige po jeseni neutešené 16.miesto.

Oba zápasy budú mať výkop o 14.00 hod. na štadióne "Za Torysou" v Šarišských Michaľanoch.

FOTO

 

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/