Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PREHRA PRIŠLA AŽ PO TISÍC STO DŇOCH

26.10.2015 19:20

NAPOSLEDY PREHRALO MUŽSTVO DOSPELÝCH OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY NA IHRISKU SVOJHO SÚPERA V MAJSTROVSKOM FUTBALOVOM LIGOVOM ZÁPASE V  SÚŤAŽNOM ROČNÍKU 2012/13 . BOLO TO V  2.KOLE VTEDAJŠEJ VI.LIGY ŠARIŠSKEJ v DLHEJ LÚKE 12. AUGUSTA 2012!!!

ČIŽE  NEPREHRALI  SME NA TRÁVNIKU HOSTÍ NEPRETRŽITE TRI ROKY  DVA MESIACE A DVA  TÝŽDNE!!!.

BOLO TO ÚCTYHODNÝCH 1 100 DNÍ!!!.

ZO SÚČASNÉHO KÁDRA ZAŽILI TENTO VÝSLEDOK IBA MICHAL BAKA, MICHAL DUBECKÝ, PATRIK SEDLÁK a ĽUBOMÍR KOČÍK.

NA DOMÁCOM IHRISKU SME PODĽAHLI NAPOSLEDY V MAJSTROVSKOM FUTBALOVOM LIGOVOM ZÁPASE v 19.KOLE V.LIGY ŠARIŠSKEJ, 26.APRÍLA 2015 MALÉMU ŠARIŠU 0-1.

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DOSPELÍ

FUTBALNET

NEDEĽA 25.10.2015 o 14 h. - štadión "ZAMÚTOV 495"

IV.LIGA SEVER - 14.KOLO

 VERSUS

FK TATRAN ZAMÚTOV - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 1:0 (0:0) 

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY:

Martin Kaprál - Vladimír Papp, Michal Baka, Michal Dubecký, Dávid Gáll - Jakub Harčár, Dominik Haničák, Miroslav Drobňák (K), Dušan Kozák - Peter Jačišin, Ľubomir Kočík,

Striedal: Milan Maximilián Minár,

Nenastúpili: Lukáš Kobulnický, Alexander Kaščák.

*KOMENTÁR K ZÁPASU*

Už pred začiatkom stretnutia sa ku mne dostali nepríjemné správy o chorobe Lukáša Olejára a Ivana Bednára. Dlhodobo nám bude chýbať Milan Vranko a trénerom k dispozícii nebol ešte ani zranený Patrik Sedlák. Na lavičke tak zostali iba náhradný brankár a dvojica našich úspešných dorasteneckých reprezentantov.

Pricestovali sme na pôdu Zamútova prvýkrát v histórii nášho klubu do pohostinného prostredia, no s ihriskom netradične malých rozmerov a ešte k tomu s diagonálne vizuálnym prepadom približne jedného metra.

V hľadisku sme mohli vidieť temer stovku priaznivcov nášho klubu a hlavne naše ženy sa postarali v napriek značne napätom prostredí  o veselú zábavu, tá však nevyrovnala môj nefutbalový zážitok z tohto nedeľňajšieho nefutbalového predstavenia.

Samozrejme, že na takejto "hracej" ploche sme nemohli na súpera vyrukovať svojím tradičným systémom. Napriek tomu sme mohli už v siedmej minúte prvého polčasu pokojne viesť 3:0. Po rýchlom prieniku Petra Jačišina a jeho skvelom milimetrovom centri, Lubomír Kočík nádherne z voleja trafil, ale len do stojaceho brankára. Miroslav Drobňák rovnako z piatich metrov poslal loptu mimo ľavej tyčky a ani jeho priamy kop si nenašiel miesto za brankárovým chrbtom.

Potom domáci ukázali prečo sú v tabuľke tak vysoko... praktiky ako aut  priamo do skrumážovej šestnástky, po nej následný roh, či strela z každej aj nepripravenej pozície, zamestnávali našu obranu a brankára no okrem jedného výkopu Michala Baku z prázdnej bránky väčšiu šancu Zamutovčania nemali, no bohužiaľ už ani my.

Nekomentoval som rozhodcov od anulovaného stretnutia 0:1 v Beloveži  a pretože každý robí chyby som  sa od toho vždy absolútne dištancoval a akosi vždy nadto povzniesol, no tentokrát nemôžem nespomenúť, že posúdenie penaltovej situácie hlavnou rozhodkyňou s odznakom FIFA, po obojstrannom súboji Michala Baku a domáceho Albína Mišenčíka bolo prinajmenšom zvláštne. Výkon asistenta pod  hlavnou tribúnou smeroval viac k veselým debatkám s fanúšikmi, ako k plneniu jeho poslania na ihrisku a druhý asistent púšťal  ako sa mu čo zachcelo.

K našej prehre okrem streleckej nemohúcnosti  prispela však aj nedisciplinovanosť Jakuba Harčára, ktorý snahu jeho spoluhráčov o pozitívny výsledok už v 40.minúte po svojom odchode do kabín, značne oslabil.

Na tomto malom ihrisku však jeho neprítomnosť nebola až tak citeľná pretože sme napriek tomu mali zjavnú prevahu, hernú nemôžem napísať, lebo to obojstranne nebol futbal, ale skôr iba boj o loptu s neustálym kontaktom, ale aj tak našim optickým tlakom do prehustenej šestnástky domácich. Tým okrem penalty a vniknutiu Pavla Vaľka k ľavej tyčke v závere druhej časti hry nevyšlo už vôbec nič a nespomínam si, aby si dokázali  súvisle bez straty lopty prihrať aspoň dvakrát po sebe.

Po odchode zraneného Miroslava Drobňáka sme sa sústredili už poväčšine iba  na posielanie lôpt na Petra Jačišina a Ľubomíra Kočíka, ktorého podrazenie v pokutovom území jedenástkou odmenené nebolo. V poslednej minúte nádhernou strelou z tridsiatich metrov ešte Peter Jačišin trafil brvno a aj keby lopta skončila v sieti, asistent pod hlavnou tribúnou ešte pred tým ako vystrelil už pohotovo držal zástavku vysoko nad hlavou.

A tak nedeľňajšia SHOW skončila trojbodovou radosťou pre domácich bojovníkov.

BOL TO TIEŽ NÁŠ PRVÝ JESENNÝ ZÁPAS BEZ STRELENÉHO GÓLU. ABSURDNOSŤOU TOHTO MERANIA SÍL BOLO AJ TO ŽE O JEHO VÝSLEDKU ROZHODLA PRESNÁ EXEKÚCIA POKUTOVÉHO KOPU NAŠIM HRÁČOM, KTORÝ JE V ZAMÚTOVE  NA HOSŤOVANÍ.

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY sú po 14.kole na 3.mieste tabuľky IV.ligy Sever.

DOMÁCA BILANCIA:

6 zápasov,  4 výhry - 2 remízy - 0 prehier, skóre 16-4, 14 bodov, stratené mínus štyri body,

BILANCIA U SÚPEROV:

8 zápasov, 3 výhry - 4 remízy - 1 prehra, skóre 9-6, 13 bodov, získaných plus trinásť bodov.

PREHĽAD DOTERAZ ODOHRATÝCH STRETNUTÍ OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY A STRELCI našich gólov:

1.kolo: Štrba vonku 1-1, gól: Ľubomír KOČÍK, 2.kolo: Spišské Podhradie vonku 1-0, gól: Patrik SEDLÁK, 3.kolo: Vyšný Mirošov doma 4-0, góly: Ľubomír KOČÍK 2, Miroslav DROBŇÁK, Milan Maximilián MINÁR, 4.kolo: Fintice doma 1-1, gól: Dušan KOZÁK, 5.kolo: Kračúnovce vonku 1-0, gól: Jakub HARČÁR, 6.kolo: Dlhé Klčovo doma 3-1, góly: Miroslav DROBŇÁK, Ľubomír KOČÍK, Dávid GÁLL, 7.kolo: Medzilaborce vonku 1-1, gól Milan VRANKO, 8.kolo: Kendice doma 2-2, góly: Miroslav DROBŇÁK (11m), Ľubomír KOČÍK, 9.kolo: Raslavice 2-2, góly: Ľubomír KOČÍK, Miroslav DROBŇÁK, 10.kolo: Radvaň nad Laborcom 2-0, góly: Miroslav DROBŇÁK, Michal DUBECKÝ, 11.kolo: Svit vonku 1-1, gól: Ľubomír KOČÍK, 12.kolo: Pakostov doma 4-0, góly: Peter JAČIŠIN 2, Lukáš OLEJÁR, Miroslav Drobňák (11 m), 13.kolo: Ľubotice vonku, góly: Miroslav DROBŇÁK (11m), Peter JAČIŠIN, 14.kolo: Zamútov vonku, góly: NIKTO.

STRELCI OŠFK ŠARIŠŠSKÉ MICHAĽANY po 14.kole: 25 gólov,

7 gólov: Ľubomír KOČÍK, Miroslav DROBŇÁK, 3 góly: Peter Jačišin, 1 gól: Patrik SEDLÁK, Milan VRANKO, Milan Maximilián MINÁR, Jakub HARČÁR, Dušan KOZÁK, Dávid GÁLL, Michal DUBECKÝ, Lukáš OLEJÁR.

ŽLTÉ KARTY po 14.kole - 17 kariet:

4 - Lukáš Olejár, Jakub Harčár, 2 - Martin Kaprál, Dávid Gáll, 1 - Lukáš Kobulnický, Vladimír Papp, Ľubomír Kočík, Patrik Sedlák, Peter Jacišin.

ČERVENÉ KARTY po 14.kole - 2 karty:

Dušan Kozák v 4.kole s Finticami, Jakub Harčár v 14.kole v Zamútove.

Tréneri mužstva dospelých OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - hlavný tréner Ľuboš BELEJÍK, asistent trénera Michal KRAJNÍK:

STRETNUTIE  ROZHODOVALI:

HLAVNÝ ROZHODCA - KOVÁČOVÁ, ASISTENT 1 - BÍRO, ASISTENT 2 - POČUREK, DELEGÁT ZÁPASU - ČAGA.

PRIPIPRAVIL: ATTILA MIKLOŠKO.

Naše mužstvo pred zápasom v Zamútove

Foto: Attila Mikloško

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/