Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OSFK SARISSKE MICHALANY POSILNIA TRAJA ODCHOVANCI TATRANA PRESOV

12.07.2012 10:52

Po úspešných rokovaniach s vedením Tatrana Prešov posilnia naše mužstvo v VI.lige, v sezone 2012/13 traja jeho odchovanci.

Patrik Sedlák (pravá strana obrany, zálohy), v minulej sezone pôsobil vo Veľkom Sariši, Peter Zbiňovský (ľavý obranca, ľavý záložník),odohral minulú sezonu v Zupcanoch, Lubomír Kočík (pravý útočník), najlepší strelec bývalých Majstrovstiev regionu v Spišskom Podhradí so 17 golmi.

                  Peter Zbiňovský

Peter Zbiňovský, prezývka "Zbiňo" (22),  pravidelne nastupuje na poste pravého obrancu, prípadne obhospodaruje aj  pravú zálohu.

Je 168 cm vysoký a váži 60 kg, je slobodný. Peter vyrastal vo futbalových štruktúrach Tatrana Prešov. V sezone 2008/09 sa spolu s dalšími dvoma dorastencami Tatrana Prešov  Dávidom Gubom a Richardom Kacalom zapojili do prípravy v prvom mužsteve Tatrana Prešov. Neskôr hrával za bečko Tatrana Prešov, naposledy pôsobil v klube nášho konkurenta v šiestej lige FK Zupčany.

Do nášho klubu prichádza Peter Zbiňovský na prestup z Tatrana Prešov, prajem mu veľa získaných lôpt, presných prihrávok, rýchlych únikov aj golov v drese OSFK Sarišské Michaľany.

                       Lubo Kočík

Mladši brat už u nás hrajúceho Matúša Kočíka, Lubo Kočík (22), je odchovancom tatranistickej futbalovej školy, ale prvé futbalové krôčiky absolvoval aj pod vedením svojho otca Luba Kočíka staršieho vo vtedy úspešnom klube Ozex Solivar. Tam to dotiahol spolu aj s našimi súčasnými aj bývalými futbalistami až do V.ligy, potom sa klub rozpadol.

Lubo prichádza do nášho klubu na prestup z Tatrana Prešov. Naposledy bol hráčom účastníka bývalých Majstrovstiev regionu, terajšia IV.liga Spišské Podhradie, kde v uplynulej sezone 2011/12  sa stal nielen najlepším strelcom mužstva ,ale  aj najlepším strelcom súťažného ročníka, ked kontá brankárov zaťažil sedemnástimi golmi. Najradšej si zahrá podhrotového útočníka, prípadne ľavé krídlo.

Prajem mu v našom drese veľa prekonaných brankárov a minimálne toľko presných zásahov na jeho golovom konte, ako zaznamenal v Spišskom Podhradí.

                    Patrik Sedlák

Do nášho klubu na prestup z Tatrana Prešov, prichádza aj tento enormne rýchly futbalista zvaný "Sidlo" PATRIK SEDLAK.

Patrik naposledy pôsobil v drese účastníka bývalých Majstrovstiev regionu TJ Slavoj Pivovar Veľký Sariš, ktorý bude hrať v nasledujúpcej sezone 2012/13 V.ligu. Nastupuje najčastejšie na poste pravého záložníka, prípadne pravého krídla.

Patrik už v našom druhom letnom príparvnom zápasevo Finticiach  parádne prekonal brankára domácich a svojou rýchlosťou robil obrane hostí obrovské problémy, preto verím že bude pre náš tím platnou posilou a prajem mu veľa nabehaných kilometrov, rýchlych únikov, presných centrov a golov...

 
-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/