Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

NAJLEPŠÍM V KROSNE MICHAĽANČAN

11.01.2015 08:35

Skvelý individuálny úspech dosiahol na XXV. ročníku halového futbalového turnaja žiakov v poľskom Krosne v drese Výberu ObFZ Prešov náš reprezentant, michaľanský rodák Richard Sabol.

Dierektoriátom turnaja bol vyhlásený za najlepšieho hráča tohto tradičného novoročného medzinárodného merania síl poľských mládežníckych družstiev a Výberu ObFZ Prešov. Sošku pre najlepšieho hráča si prevzal náš talentovaný útočník z rúk predsedu OZPN Krosno Jána Ciupku. Na dôvažok najlepším hráčom Výberu  ObFZ Prešov bol ocenený brankár OŠFK Šarišské Michaľany Mário Švec.

Turnaj sa uskutočnil v sobotu 10.01.2015.

 

                                 Richard Sabol s ocenenín najlepšieho hráča turnaja 2015

Na turnaji sa zúčastnilo sedem žiackych výberov z toho šesť poľských (Akademia Jaslo, Przelom Besko, Ekoball Sanok, Karpaty MOSiR Krosno, Orzelki Brzozow, Koniczynka Krosno) a náš Výber ObFZ Prešov.

Družstvá sa stretli systémom každý s každým v dvanásťminút trvajúcich duelococh.

Výsledky Výberu ObFZ Prešov:

ObFZ Prešov - Sanok 0:0, Karpaty Krosno 0:1, Koniczynka Krosno 3:0, Brzozow 1:0, Jaslo 0:2, Besko 0:4.

Richard Sabol:

"Obsadili sme na turnaji konečné piate miesto a bol som aj strelecky dvakrát úspešný. Zvlášť si cením rozhodujúci zásah v stretnutí proti Brzozowu, ktorý rozhodol o našom tesnom víťazstve a veľkú radosť som mal aj po našom víťazstve 3:0 nad chlapcami z Krosna. Najlepším hráčom nášho výberu  sa stal spoluhráč Mário Švec, ktorý od predsedu ObFZ Prešov Petra Mriglota dostal rukavice. Celkovo som spokojný, bolo to pekné podujatie... Poliaci nás po turnaji parádne pohostili."

                            Mário Švec                           

Obaja naši futbalisti si zahrali už aj na minuloročnom medzinárodnom turnaji ADIDAS SPORT 4  CUP 2014 a výberom Tatrana Prešov v drese výberu ObFZ Prešov. Na turnaji v Krosne pred rokom náš klub reprezentoval Patrik Jopek a v roku 2013 sa s víťaznou trofejou vracal Rastislav Švec.

Nominácia výberu družstva žiakov ObFZ Prešov na medzinárodný halový turnaj, ktorý sa uskutočnil dňa 10.1.2015 v poľskom Krosne.

Nominovaní hráči:

Mário PUSTÝ (Dulová Ves), Damián HUDÁK (Dulová Ves), Mário ŠVEC (Š.Michaľany), Richard SABOL (Š.Michaľany), Oliver VALENČIN (Chmin. N.Ves), Gabriel SVAT (Petrovany), Dávid ŠVEC (Medzany), Samuel BALUCHA (Široké), Daniel DEMKO (Uzovce), Lukáš TIMKO (Sedlice), Roman AŠTARY (Kojatice), Peter TKÁČ (Brezovica), Lukáš RÍMSKY (Brezovica), Filip BABINČÁK (Hermanovce).

Náhradníci (len v prípade potreby – po telefóne): Kamil Škurla (Uzovce), Stanisla Jurek (Široké), Samuel Furčák (Dulová Ves), Martin Adamčák (Demjata), Filip Toľ (Brezovica).

Tréner: Ondrej Pendrák, Ondrej Desiatnik. Vedúci družstva: Anton Repka.

pripravil: Attila Mikloško

Výber ObFZ Prešov a zástupcovia ObFZ Prešov, v hornom rade zľava delegát M.Merkovský, vedúci mužstva A.Repka, predseda Komisie rozhodcov J.Kakaščík, predseda Disciplinárnej komisie J.Pribula, podpredseda komisie rozhodcov P.Barna, podpredseda ObFZ Prešov P.Šuhaj, predseda ObFZ Prešov P.Mriglot, člen Výkonného výboru Milan Stedina, člen Výkonného výboru R.Hudák, sekretát ObFZ Prešov M.Klovanič. Vpravo dole tréner O.Desiatnik.


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/