Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

NA SLOVÍČKO S PREDSEDOM

05.01.2016 20:05

Dlhá zimná prestávka východoslovenských futbalových súťaží trvá už od 8.novembra 2015 (v predohrávanom jarnom 16.kole sme  vtedy na domácej pôde porazili ŠTRBU 5:1) a jej začiatok je naplánovaný v rozpise súťaží nasledujúcim 17.kolom IV.ligy Sever až na 13.marca 2016, kedy sa predstavíme na ihrisku vo Vyšnom Mirošove (tohto súpera sme v súboji nováčikov súťaže na jeseň v 2.kole na domácej pôde porazili 4:0).

Po postupe sme ako jeden z nováčikov IV.ligy Sever obsadili po jesennej časti súťažného ročníka 2015/16 v tabuľke výborné druhé miesto s päťbodovou stratou na vedúci Svit.

Predseda futbalového klubu OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Peter DUGAS mi pred začiatkom prípravy na jarnú odvetnú časť poskytol tieto informácie.

"Čo sa týka zloženia realizačných tímov nedošlo  po jeseni v klube k žiadnej zmene. Trénermi mužstva dospelých zostávajú Ľuboš Belejík a Michal Krajník, vedúcim mužstva Jaroslav Švec. Trénerom družstva dorastu Michal Marcinko, vedúcim družstva Rastislav Sabol. Trénerom družstva žiakov Miroslav Vodička, vedúcim družstva Marek Lukáč.

Príprava mužstva dospelých sa začne v piatok 15. januára 2016 v priestoroch telocvične Základnej školy na Važeckej ulici prešovských Švábov. Tréneri a hráči budú mať k dispozícii aj posilovňu, na relax bude podľa potreby slúžiť bazén na Strojníckej škole v Prešove.

Dohodnuté je aj štvordňové  (28.1 - 31.1.2016) zimné sústredenie v Starej Lesnej, v rámci ktorého odohráme aj dve prípravné stretnutia so súpermi z blízkeho okolia (pozn. podrobný program prípravných zápasov mužstva dospelých uvediem v nasledujúcom článku).

Káder mužstva dopelých zostáva pokope a do zimnej prípravy sa zapojí už aj z cudziny sa vrativší Milan Vranko. Pre vyváženie tímu počítame do jarnej časti ešte s  jeho miernym  doplnením.

Do tímu pribudne štvrtoligový ofenzívny záložník z radov nášho ligového súpera, okrem neho by to mali byť aj dvaja hráči z regionálnych súťaží okresu Sabinov. Záujem máme o mladého, ale už skúseného hráča do stredu zálohy a ešte jedného šikovného, presného zakončovateľa.

Tak ako obvykle naše mladežnické tímy dorastu a žiakov absolvujú časť zimnej prípravy v priestoroch telocvične Základnej školy v Šarišských Michaľanoch. Družstvo žiakov sme prihlásili aj na zimný halový turnaj, ktorý každoročne v mesiacoch január a február organizuje Oblastný futbalový zväz v Prešove, tentokrát v priestoroch Základnej školy na Sibírskej ulici v Prešove.

Do Nového roku želám všetkým pevné zdravie a veľa úspechov. Ďakujem všetkým našim hráčom za výkony a predvedenú hru, realizačným tímom za prípravu a starostlivosť,  sponzorom a všetkým priaznivcom klubu za podporu v minulom roku a teším sa spolu s Vami už na jarnú časť."

PRIPRAVIL: ATTILA MIKLOŠKO

Z nášho víťazného pohára na turnaji v Pušovciach 2015 pripíja Štefan Adamčík, vpravo je Peter Dugas.


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/