Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MICHAL TUROK-HETES HODNOTI ZAPAS V MALCOVE

06.08.2012 11:00

Michal Turok-Heteš (29) je kmeňovým hráčom MSK Spartak Medzilaborce, tento výborný futbalista prišiel posilniť náš tím v bojoch v VI.lige a je u nás zatiaľ na ročnom hosťovaní z piatoligových Medzilaboriec. Má za sebou skutočne veľmi  bohatú futbalovú kariéru, od roku 1998 bol hráčom 1.FC Košice, dva roky pôsobil v Humennom a rok si zahral  aj v prvoligovom Tatrane Prešov. Ako 20-ročný pol roka okúsil  dokonca aj najvyššiu ukrajinskú ligu v mužstve Karpaty Lvov. Od roku 2005-07 hral za Medzilaborce, Brekov aj v Sabinove. Od leta 2008 bol na hosťovaní v treťoligových Lipanoch, kde hral po boku našich rodákov Mira Drobňáka a Iva Pončáka.

Vo včerajšom maľcovskom zápase podal vynikajúci výkon a svojou excelentnou bombou do šibenice nás vrátil po minúte do zápasu a naštartoval k  prvému šiestoligovému víťazstvu...

                    Michal Turok-Heteš v našom drese

Michal zápas ohodnotil takto:

" Zápas bol z oboch strán bojovný, ale v našom mužstve prevládala väčšia skúsenosť hráčov... v prvom polčase sme mali oveľa viac loptu na svojích kopačkách ako náš súper, v druhej časti hry sme sa trošku stiahli a snažili sa hrať na rýchle protiútoky...dôležité bolo pre nás eliminovať súperové dlhé nakopávané lopty do šestnástky, čo sa nám aj podarilo a myslím si ,že  sme vyhrali zaslúžene a tri body doviezli právom domov....čo sa týka môjho golu zopár podobných som už strelil, ale tento maľcovský určite patrí medzi tie najkrajšie...okrem toho by som chcel podakovať aj mojim novým spoluhráčom za kvalitný výkon a teším sa na dalšie zápasy v šarišskomichalianskom drese...co sa tyka mojho golu tak dal som zoapr takych peknych golov v mojej kariere ale teto tak isto urcite patr medzi tie najkrajsie"

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/