Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-ZIACI-OSFK SARISSKE MICHALANY-FK VITAZ

29.08.2012 21:28

OSFK SARISSKE MICHALANY-FK VITAZ 12:0 (7:0)

OSFK: Seman J.(Svec M.)- Pešta J.,(Skoloda R.),Andraščík S.,(Stofan B.),Dužda P.,Staš A.(K)-Simčík A.,Kaleja J.,(Dufalo R.),Dužda M.,Lukáč M.-Sabol R.,(Janega R.),Svec R.

FK-Cech T.-Cech D.(K),Novotný D.,Ondria J.,Balucha J.-Kuruc K.,Bialančík M.,Kundrík K.,Bednár M.-Franc J.,Juhás O.

Goly: Svec R.4, Lukáč M. 3, Dužda M. 2, Kaleja J. 1, Sabol R. 1, vlastný 1

pred 100 divákmi rozhodoval:Krivjančin

 Hráč zápasu-Simon Jenča(FK Víťaz),napriek  inkasovaným golom 

Nováčik 1.triedy pricestoval na zápas s veľkým počtom hráčov, chvályhodné... no futbalová kvalita nie je iba o kvantite, aj ked aj to je potešujúce, no kvalita bola jednoznačne na našej strane.

Už v 16.sekunde bolo na ukazovateli skore 1:0 a útok za útokom sa valil na bránku Simona Jenču hrdinu z Viťaza, ktorý bol najväčšou postavou zápasu...napriek golom  v jeho sieti zabránil ešte veľkému  množstvu dalších...chlapci z Víťaza sa v prvom polčase za svoju polovicu veru nedostali. Aj napriek tomu, že tréner Marcinko do druhej časti prestriedal  a omladil tím, tlak nášho žiackeho výberu neustále pokračoval a skore utešene narastalo. Víťaz na našu bránku  vôbec nevystrelil...naši kopali 25 rohov,smerom na bránku vystrelili 52 krát z toho 24 do priestoru bránky, nastrelili 4 krát brvno a dvakrát tyčku...Pre súpera bolo nepríjemné, ža ja naši najmladší žiaci držali tempo počas celých 70 minút a tak sa hostia vôbec k ničomu nedostali.

Tréner Michal Marcinko k zápasu povedal:

"Som rád, že chlapci ani na chviľku nepodcenili súpera a hrali počas celých 70 minút naplno... teší ma, že som striedal všetkých čo som mohol a samozrejme tiež počet golov v sieti súpera ... veľa pekných vydarených akcií, ktoré určite potešili divákov... za najlepšieho hráča by som dnes vyzdvihol súperovho brankára, ktorý chytil ešte dalších šesť  tutoviek !!!... no zápas už o týždeň v Hermanovciach bude zase o inom, ale tešíme sa" ...

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/