Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-ZIACI-FK HERMANOVCE-OSFK SARISSKE MICHALANY

06.09.2012 09:44

 FK HERMANOVCE-OSFK SARISSKE MICHALANY  1:5 (0:4)

Prvých desať minút sa naši žiaci zoznamovali so špecifickosťou  hermanovského ihriska, hádzalo sa dovtedy možno aj 50 autov...postupne sme si na hraciu plochu zvykli začali hrať kombinačne v rámci možností a výsledok sa začal prejavovať, do polčasu sme strelil štyri goly a o lídrovi tabuľky bolo bezpečne rozhodnuté.

Videli sme nádherný gol Patrika Duždu po dvoch zasekávačkách tento talentovaný futbalista trafil spoza šestnástky do šibenice...

Po prestávke tréner Marcinko prestriedal, dal šancu aj mladším talentom a aj s nimi sme zápas dotiahli do zaslúženého víťazného konca.

    Martin Lukáč z rohu strieľa náš tretí gol, obranca domácich si loptu vrazil do vlastnej siete

Tréner Marcinko mi k zápasu povedal:" v tomto zapase prvého s druhým som sa obával ani nie tak súpera ako ihriska ako sa s ním chlapci vysporiadajú, vieme ake ihrisko v hermanovciach je... ale aj napriek tomu sme dá sa povedať súpera k ničomu nepustili a zaslúžene vyhrali, začo patrí chlapcom vdaka, pretože na takom ihrisku hrať kombinačný futbal je priam nemožné... zato čo včera predviedli ich čaké sladká odmena v podobe koláčov z miestnej cukrárne Milka.

Naša zostava Seman J.-Pesta J.,(Sabol Ri.),Andraščík S.,Dužda P.,Staš A.(K)-Skoloda R.,(Dufalo R.),Svec R.,Dužda M.,Lukáč M.-Sabol Ra.,(Stofan B.),Kaleja J.,(Kolarčík S.) 

TJ Družstevník Hermanovce- Grejták D.-Petruš D.,Pokuta R.,Tomáš D.,Konečný D.-Petruška B.,(Lorko I.),Karabiňoš A.(K),Onofrej D.,Cerveňák S.-Lendacký D.,(Horizal J.),Sedlák V.(Sedlák M.)

Goly: 14.,32.R.Skoloda, 25.P.Dužda,vlastný 27.Konečný D.,50.Petruš D. - 65.Karabiňoš A.

pred 50 divákmi výborne rozhodoval Martin Klovanič

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/