Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ ZÁPAS - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - RASLAVICE

30.03.2014 18:16

MAJSTROVSKÝ ZÁPAS  19.KOLO - 29.3.2014  - 15 h. - štadión "Za Torysou"

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY  - RASLAVICE 3:2 (1:1)

  versus 

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (III.liga šarišská - 4.miesto)

Zápas s napínavým priebehom. Po polčase bola remíza. V 76.minúte M.M.Minár nepremenil pokuotvý kop.  Desať minút pred záverečnám hvizdom rozhodcu Denisa Tirpáka hostia vyrovnali. Tri body pre Šarišské Michaľany zariadil dvojgólový M.Kovaľ.

Šarišské Michaľany na štvrtom mieste tabuľky strácajú na druhý Čirč  už iba jeden bod. V 20.kole 5.4.2014 o 15 h. sa predstavia na ihrisku OFK Kurima (15.miesto). Druhý Čirč prívíta doma Dulovú Ves, tretia Chmiňanská Nová Ves Kapušany.

OFK - SIM RASLAVICE (III.liga šarišská - 7.miesto)

Bývalý pravý obranca Šarišských Michaľan v súčasnosti tréner dorast Raslavíc Ján Tomaško:"

V stretnutí celkov z prvej polovice tabuľky sa vedenia ujali hostia už v 5. min., keď po krídelnej akcii prudkou strelou otvoril skóre zápasu Erik Lazur. Hra bola vyrovnaná a šance sa striedali na jednej aj druhej strane. Domácim sa podarilo vyrovnať v 30. min. tvrdou strelou Matúša Kovaľa z priameho kopu. Do prestávky sa už skóre nemenilo. Po zmene strán mužstvá opäť predvádzali ofenzívny futbal. Do vedenia išli domáci v 61. min. po rýchlej kombinácii zvýšil na 2:1 Daniel Lichvár. Hostia sa snažili vyrovnať, no ich snahu mohol nadobro ukončiť prípadný gól z pokutového kopu. Úmysel domáceho hráča však brankár hostí vystihol. O tri minúty prišlo vyrovnanie hostí, keď z pokutového kopu sa nemýlil Marián Cvoreň. Obe mužstva sa snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu. A podarilo sa to domácim keď v 86. min. po rohovom kope najvyššie vyskočil Matúš Kovaľ a svojím druhým gólom v zápase rozhodol o víťazstve domácich. Obe mužstvá predviedli atraktívny útočný futbal vo vysokom nasadení. Zápasu by viac svedčala remíza, preto hostí môžu mrzieť nepremenené šance, ktorých si vypracovali dosť a zo strany domácich dostali lekciu efektivity. S trénerom domácich Tiborom Guzikom sme sa zdodli v tom, že remíza by bola spravodlivejším vyjadrením síl na ihrisku".
Moje zamyslenie
Na jeseň vyhrali domáci v Raslaviciach 4:0, išla ich výkonnosť dole, alebo sa zlepšili Raslavice? Každý zápas je iný, zrejme Raslavice sa skonsolidovali...bohužiaľ zápas som nevidel.

FUTBALNET


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/