Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-OSFK SARISSKE MICHALANY-TJ POLANA SIBA

14.10.2012 15:26

OSFK SARISSKE MICHALANY-TJ POLANA SIBA 3:0 (2:0)

V stretnutí 12.kola VI.ligy šarišskej sme mali počas celého stretnutia prevahu a tak sme si zaknihovali povinnú výhru.

Súper nastúpil v plnom zložení aj s navrátilcami zo zberovej brigády v zahraničí aj  preto po celých 90 minút bol podľa mňa zatiaľ naším domácim najotravnejším súperom. Šarišké Dravce vydržali do 60 minúty, ale Šiba nám znepríjemňovala život až do konca stretnutia. Hoci na druhej strane musím konštatovať, že v priebehu celého zápasu Vaška v našej bránke  vôbec neohrozila. No naša obrana sa musela mať na pozore aj ked vôbec nič vážne špeciálne vážne súper nevyprodukoval, ale aspoň opticky sa snažil o otvorenú hru a sem tam sa pustil aj smerom dopredu.

Už v úvode tohto merania síl pekne po pravej strane prenikol a unikol Kozák, ale jeho prudkú prízemnú prihrávku Leško nastrelil z metra iba do brankára. Náš tlak pokračovala  a v 11.minúte si kopol svoj prvý gól v našom drese Janev. O niekoľko minút nato sa po Daňkovej prihrávke rútil sám na bránku Ondavského, Štofánik no mieril vedľa. V dalšom priebehu sa niekoľkokrát ešte zastreľoval a spolu s Leškom hosťujúceho bránkárovi neustále podkurovali. Neujala sa ani bomba Kočíka a tak zodpovednosť na seba zobral Sedlák, prešprintoval po pravej strane a bez váhania Ondavského prekonal  k pravej tyči  prekonal.

V druhom dejstve sme sa snažili výsledok prikrášliť ale brankár hostí sa prekonával. Nájazd Kozáka reflexívne vyrazil, nájazd Ďuricu chytil ani nevie ako, prudká bomba Leška zahviždala nad šibenicou. Našťastie sa nezvyčajne hlavou  v 79.minúte presadil už druhykrát v zápase aktívny Janev  ked hoci na trikrát, ale predsa len si lopta našla cestu do siete statočného Ondavského a tak  zápas týmto presným zásahom defintívne ukľudnil.

                                                                   Julián Janev

Vyhrali sme bez problémov opäť trojgólovým rozdielom a tešíme sa na zápas do Chmiňan.

góly: 11.Janev, 28.Sedlák,79.Janev

ZAPIS ZO STRETNUTIA

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/