Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-FK CHMINANY- OSFK SARISSKE MICHALANY

22.10.2012 09:54

FK CHMINANY- OSFK SARISSKE MICHALANY 1:3 (0:1)

Domáci futbalisti sa snažili od prvých momentov zápasu presadzovať agresívnou hrou smerom dopredu a tak naša obrana mal čo robiť, aby úvodný tlak súpera ustála. Naša kombinácia viazla a rozbíjala sa o hradbu tiel domácich brániacich hráčov, ktorí využívali každú možnosť nato aby sa zásluhou Uličného a Kaleju  dostali čo najskôr pred našu bránku, no ich zakončenie bolo nepresné.

Futbalisti Chminian počas celého zápasu pôsobili futbalovejším dojmom, bolo vidieť na nich enormnú snahu v tomto zápase uspieť a pripísať si tak do tabuľky tri body. Pomáhala im v tom výhoda menšieho a kratšieho ihriska, na ktoré naši hráči nie sú zvyknutí.

Jediným  našim  veľkým pozitívom boli naše tri nádherné góly. Prvý už klasicky  padajúci list Dávida Leška cez múr, ktorý každý brankár  vidí  vždy až potom ked mu to padne za chrbát.Druhý, skutočne excelentný prienik  Ľuba Kočíka, ktorý po vyrovnávajúcom góle domácich zobral zodpovednosť do svojích rúk a z rohu šestnástky skvostne, geniálne zatočil do čistej šibenice. Tretí, rovnako už naša klasika, rýchle prečíslenie  súpera, ľava pravá, súper nevie kde mu hlava stojí, krížna prihravká prázdna brána gól. Na tento gól nahrával striedajúci Michal Durica, ktorý sa po dlhodobom  hernom výpadku  dostáva do dobrej formy...dostal sa do štyroch vyložených šancí za 15 minút  a tú piatu ktorú mohol zakončiť aj sám, riešil prihrávkou na úplne voľného Zbiňovského.

Nedá sa povedať, že by to bol nejaký náš skvostný výkon, ale súper nemal také šance okrem jednej, aby Vaško musel ešte raz kapitulovať. Tomáš Vaško inkasoval po dlhých 785 minútach prvýkrát v VI.lige šarišskej. Máme už na svojom konte plus 16 bodov z ihrísk našich súperov a vedieme so štyrmi bodmi tabuľky pravdy pred Pušovcami. Hráme naše tri nasledujúce zápasy na domácom ihrisku, našimi súpermi budú Gaboltov, predohrávka s Malcovom a aj prvé jarné kolo s Dlhou Lúkou takže treba ich potvrdiť a...

ZAPIS - TABULKA

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/