Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-DOSPELI-FK JAKUBANY-OSFK SARISSKE MICHALANY

06.09.2012 10:04

FK JAKUBANY-OSFK SARISSKE MICHALANY  1:5 (1:2)

Naša zostava:Sidik J.-Turok-Heteš M.,Baka M.,Dubecký M.,Zbiňovský P. -Sedlák P.,Daňko J.,(Stofánik L.),Janev J.,Leško D.-Kozák D.(Drobňák V.),Kočík L.(Voľanský P.)

Naše goly: Leško Dávid 2, Kozák Dušan 2, Sedlák Petrik 1 - hostia z PK

pred 400 divákmi rozhodovali Klokočka-Pekár,Sedláčková, delegát Pečarka

               Jožko Sidík si na loptu pri jedenástke siahol ale skončila v sieti 1:0 pre domácich

Domáce Jakubany bez bodového zisku po 5.kolách sa na nás dobre  fyzicky pripravili  a hrou až na hranici únosnosti sa snažili našich technických futbalistov zastrašiť, čo sa im aj spočiatku  darilo. Po našich  už tradičných  úvodných veľkých šanciach sa rozbehol útočník hostí za nakopnutou loptou, pri súboji v šestnástke rozhodca posúdil, že Dubecký hral rukou a nariadil pokutový kop. Sidík smer prudko strelenej lopty vystihol ale preklzla mu do siete  a tak sme v 19.minúte prehrávali... no to bol impulz aby sme hru ešte viac spresnili a zrýchlili... a výsledok nedal na seba dlho čakať...po dvoch pravostranných rýchlovkách  a presných prudkých prihrávkach Sedláka, Kozák už iba dorážal do prázdnej bránky a tak  sme už do polčasu  stav stretnutia  v pohode otočlil, no na ukazovateli skore (nebol) mohol byť aj výraznejší.

Predpoklad, že čo nevošlo v prvom polčase tak príde v druhom sa naplnil...v niektorých momentoch sme už hrali so súperom aj bago a po našich rýchlych akciách sme strelili ešte tri pekné goly... hlavne gol Leška na 3:1 bol ako vyšitý z veľkej knihy futbalu. Domáci sa snažili pádmi naprázdno do šestnástky ešte privodiť niečo horúce, ale zápas sa už pokojne dohral a zaslúžene sme si pripísali dalšie tri plusové body.

Jožko Sidík bol v bráne pri oboch našich doterajších víťazstvách vonku, Dávid Leško pri svojom prvom štarte v našom drese strelil dva pekné goly, druhykrát sme vonku nepriaznivý stav otočili a zvíťazili...

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/