Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKY ZAPAS-DORAST-OFK KAPUSANY-OSFK SARISSKE MICHALANY

25.08.2012 09:26

IV.LIGA SARISSKA-4.KOLO

OFK KAPUSANY-OSFK SARISSKE MICHALANY  1:0(1:0)

OFK:Uličný M.-Cisárik M.,Hric D.,Karjňák M.(71.Hudák A.),Baňas M.-Spáčil J.,Uličný R.,Tomáš P.,Krajnik P.,Pazdič K.,Fedor F.

OSFK:Stvartak P.-Straka M.,Maťuťa S.,Zošš P.,Pytlík R.-Nemethy E.,Magáč P.,Minár M.M.,Jaco P.-Guzi D.(58.Vasiľ J.,Kobulnický L.

chýbali: (Cirč-Kovaľ,Havrilla,Palčo,Lichvár)

gol: 5.Tomáš Patrik

pred 50 divákmi rozhodoval Zubka Marián,

                             Radosť domácich po záverečnom hvizde

V Kapušanoch za úmornej horúčavy nás domáci skúsili hned v úvode prekvapiť, naneštastie sa im to podarilo už v 5.minúte, ked po pravej strane unikol Patrik Tomáš a prudko preloboval vybiehajúceho Stvartáka. Naše družstvo tento vývoj zápasu vôbec nezlomil...postupne sme preberali iniciatívu a ovládli sme hraciu plochu, no do vyložených šancí sme sa nedostávali. Vyrovnanie mohli prísť po pekných strelách Minára a Maťuťu, ktoré skončili iba na brvne súperovej bránky. Kobulnického prienik  z pravej strany v závere polčasu so sťastím zastavila obrana domácich a tak sme polčas prehrali...

V druhom dejstve  sme sa skúšali dostať  na dostrel súperovej bránky , no hostia nás nepúšťali ku golovému zakončeniu... mali sme zopár štandardných situácií, no nič sme nevymysleli...v závere "dribľoval" v šestnástke Minár, ale súper mu loptu zobral...domáci sa v závere ešte nadýchli a skúšali streliť druhý gol a skoro sa im to podarilo po vybehnutí Svartáka, ked lopta spadla pred našu prázdnu bránku, ale preskočila brvno. Prietrž mračien v závere bola znakom toho, že sme si v Kapušanoch odplavili všetky body.

Tento zápas bol zápasom na 0:0, súper využil svoju jedinú veľkú šancu, nás "potešili" iba naše povestné brvná, ktoré nás sprevdádzajú od začiatku súťaže, nebyť ich mali by sme na svojom konte zopár bodov viac...Oproti minulému zápasu nastúpili Kobulnický a Vasiľ, no chýbali Palčo a Lichvár, pri stabilizácii kádra a príchode dalších "stratených hráčov" (Pajdiak J.,Vavrek P.,Dvorščák), a dalších ktorí z rôznych príčin na zápase neboli (Cirč D.,Kovaľ M.Havrilla M.,Palčo J.,Lichvár D.) si dovolím tvrdiť, že by sme nielen tento zápas vyhrali, no opak bol pravdou...

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/