Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ ZÁPAS DORAST FINTICE - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

22.03.2014 18:08

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS

DORAST III.LIGA ŠARIŠSKÁ

18.KOLO -  SOBOTA - 22.3.2014 o 14 h. - ihrisko vo Finticiach

versus

OŠK FINTICE (1.miesto) - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (4.miesto) 7:1 (1:0)

FUTBALNET - zápis zo stretnutia

Úvod jarnej časti nezastihol oboch súperov v oslnivej forme. Herne sa zrejme žiaden z aktérov stretnutia ani z prítomných divákov nenadchol, ale určite každého zaujala ONE MAN SHOW.

Hralo sa za veterného slnečného počasia na huňatom trávniku fintického futbalového areálu. V prvých minútach mali michaľanskí mladíci miernu platonickú prevahu k ničomu vážnejšiemu sa však nedostali. Domáci to skúšali zo štandardných situácií  a po jednej z nich sa lopta dokotúľala za chrbát prekvapenej obrany aj gólmana hostí. Nevýrazný prvý polčas už nič vážnejšie a pre futbalové srdce pohladkania sa žiadajúce, nepriniesol.

V druhej časti hry sa však diali zaujímavejšie veci. Prvú desaťminútovku zakončila utešená exkluzívna delovka M.Kovaľa z priameho kopu, ktorá takmer vymietla šibenicu domáceho brankára. Po vyrovnaní chlapci spod Šarišského hradu trošku ožili a M.Lukáč zblízka vo vyloženej šanci v páde iba nastrelil brankára D.Piskuru. Následne M.M.Minár z vynikajúcej pozície podcenil situáciu a odkrytú bránku domácich trestuhodne prestrelil. Hostia zrejme urazili "futbalového Boha" a po skrumáži v šestnástke a slabom dôraze, druhýkrát zbytočne inkasovali. Fintičania na zvýšenie náskoku následne zvolili osvedčenú taktiku s nakopávaním lôpt na po góloch nesmierne bažiaceho J.Kukuča. Ďalšie tri rýchle protiútoky chladnokrvne zakončil za chrbát frustrovaného D.Čirča. Preťažená obrana hostí stála na slamených nohách a tak za dvadsaťšesť minút strelil J.Kukuč päť gólov.

Ako podotkol jeden z divákov zápas rozhodol  tento disponovaný jednotlivec, no až tak celkom pravda to nie je, prihrávky na góly mu adresovali jeho spoluhráči. Napriek tomu je tento hráč ojedinelým zjavom na trávnikoch III.ligy šarišskej. Jeho túžba po úspešnom zakončení je očividná a svoje šance tento rýchly a technicky zdatný futbalista, na rozdiel od iných hráčov v jeho veku aj nekompromisne zakončuje. Kukučova strelecká potencia v tomto zápase bola  úctyhodných 86%. S tridsiatimi tromi presnými zásahmi kraľuje tabuľke strelcov III.ligy šarišskej po 18.kole.

pripravil: Attila Mikloško

22.3. 07 h. 08 minút

Ranný komentár

Dlhých dvadsať týždňov trvala zimná futbalová prestávka v III.lige šarišskej. V sobotu popoludní bude futbalový areál na Grófskom námestí vo Finticiach dejiskom zaujímavého a dôležitého merania síl.

Líder tabuľky III.ligy šarišskej s bilanciou 17 12  4  1  63:20  40 bodov, 16 plusových bodov, privíta na domácom ihrisku dorastencov Šarišských Michaľan, ktorí zimovali po jesennej časti súťažného ročníka 2013/14 na 4.mieste s bilanciou 17 11 2 4 53:23 35 bodov, 8 plusových bodov.

Hostia nastúpia na zápas bez dištancovaného D.Boguského. Zatiaľ sa nepodarilo dotiahnuť ani príchod P.Zošša z Uzoviec. Okrem nich bude mať tréner dorastu Šarišských Michaľan k dispozícii kompletnú zostavu. Z hosťovania v Ražňanoch sa vrátil brankár D.Čirč. Po polročnej hráčskej pauze sa do kolektívu zaradil opäť Martin Lukáč, ktorý bude u nás na hosťovaní zo Sabinova až do dovršenia dorasteneckého veku. "Lipanskí" D.Drobňák a D.Motýľ sú trénerovi Guzikovi taktiež k dispozícii.

V prípade nášho víťazstva a neplného bodovania Chminianskej Novej Vsi a Čirča na domácej pôde, dostali by sme sa na 2.miesto tabuľky.

Verím, že uvidíme kvalitné stretnutie dvoch vyrovnaných súperov, na ktoré Vás v mene vedenia a Výkoného výboru ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY srdečne pozývam. Prídte povzbudiť našich chlpacov v jednom v najzaujímavších zápasov jarnej časti súťažného ročníka 2013/14.

Rozhoduje: M.Krivjančin

Strelci

OŠK FINTICE: J.Kukuč 28 gólov, M.Hric 8, M.Silvai 8...

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY: D.Lichvár 13 gólov,M.M.Minár 9, F.Dužda 7, M.Kovaľ 7...

Dvojice 18.kola - môj TIP:

Beloveža (8.miesto) - Plavnica (5.miesto) - X, Podolínec (10.) - Kapušany (11.) 2, Čirč (3.) - Kendice (14.) 1, Raslavice (6.) - Malcov (12.) 1, Pušovce (16.) - Bard.N.Ves (7.) 2, Chmin.N.Ves (2.) - St.Ľubovňa (13.) 1, Kurima (15.) - Dulová Ves (9.) X.

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/