Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

04.10.2014 09:01

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

FUTBALNET

III.liga šariššská dorast

11. kolo - sobota 04.10 2014 o 14 h. 

 

versus 

 

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OFK FINTICE 4:0 (2:0)

Organizovaný súper nám v prvej časti hry fyzicky stačil a tak sme sa k výraznejšiemu ohrozeniu brankára hostí dostali až v jej záverečných minútach, ked ofenzívu Erika Némethyho korunoval prízemnou krížnou strelou Patrik Jaco. Hostia nemali počas prvého polčasu nič a tak sme sa do tribúny presunuli za stavu 1:0.

Vyšla nám aj prvá štvrťhodinka druhej časti hlavne zásluhou rýchlosti Erika Némethyho, ked jeden gól sám strelil a na druhý perfektne prihral novicovi v našom juniorskom tíme Máriovi Marcinovi, ktorý prišiel na hosťovanie z Veľkého Sariša. Divákov naši juniori bavili peknou technickou hrou a po centri Erika Némethyho, Lukáš Kobulnický zasunul do prázdnej bránky na konečných 4:0.

Celý náš tím sa prezentoval pohľadnou a účelnou hrou a zaslúžene sa tak dostal opäť do prvej trojky tabuľky. Chválim všetkých hráčov, uchytili sa aj nové akvizície. Celkový dojem zo stretnutia mám veľmi dobrý. Hráme jednoznačne najkrajší futbal zo všetkých tímov súťaže a to je veľké pozitívum... 

(4.miesto - 22 bodov) - (4.miesto - 22 bodov)

Rozhodoval: Sendek

Doposiaľ strelilo družstvo dorastu 31 gólov:

M.M.Minár 5, M.Kovaľ 4, J.Palčo 4, M.Lukáč 4, J.Vasiľ 3, P.Jaco 3, K.Vaňo 1, A.Staš 1, P.Dvorščák 1, M.Lukáč 1 (11m), M.Marcin, L.Kobulnický, E.Némethy+ 1 vlastný.

Asistent trénera dorastu OŠFK Slavomír Lukáč:

"dnesne stretnutie zacali oba timi opatrne a do sanci sa muzstva dostavali len sporadicky, väscinou z vacsej vzdialenosti , po streleni prveho golu po krasnej kombinacnej akcii sme opraty zapasu vzali do svojich ruk  a supera sme na dalsich 50min na vlastnu polovicu a pred 16-tku prakticky nepustili a pridali sme aj dalsie goly, chalanom dakujem za vykon, tesia ma tri goly a neinkasovany gol na nasej strane,  my si ideme svojou cestou,  chalani maju zaujem ucit sa a napredovat, myslim ze celemu timu je vysledkom pochvala za posledne styri zapasy, od ludi ci uz domacich alebo aj hosti ako tomu bolo minuly tyzden v sarisi, kde bolo vyrieknute  od tabora fanusikov domaceho druzstva,,hrate krasny futbal,,

Pred zápasom:

Súper bol víťazom III.ligy šarišskej v predchádzajúcom súťažnom ročníku, náš dorast bol na druhej priečke. Vzájomné zápasy mali špecifickú príchuť. V domácom prostredí sme po absolútnej prevahe nakoniec po smolnom priebehu aspoň remizovali a vo Finticiach nakopávané lopty premieňal najlepši strelec uplynulého ročníka Janko Kukuč jedna radosť.

V zostave Fintíc už však v tomto súťažnom ročníku nefiguruje. Fintce porazili pred týždňom doma Šibu 3:1 gólmi Mareka Kukuča a Kristiána Lorincza.

Do našho kolektíve pribudli pred týmto stretnutím dvaja útočníci z Veľkého Šariša Mário Marcin a Matej Fabián.

Futbalovú kariéru musel po včerajšom tréningu na dlhší čas prerušiť Peter Dvorščák, ktorý si natrhol väzy a o dva mresiace ho čaká operácia. Prajemu mu skoré uzdravenie.

Do družstva sa opäť vracia jedna z jeho opôr Lukáš Kobulnický.

V prípade dnešného priaznivého výsledku a výhrach domácich tímov v ostatných stretnutiach 11.kola je možný návrat nášich juniorov na druhé miesto  tabuľky s jednobodovou stratou na prvého.

Tréner dorastu OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY Ľubomír Kočík:

Ročník 2013/14:

Doma:3:3 Vonku:1:7

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/