Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

09.11.2014 06:40

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DORAST

FUTBALNET

III.liga šarišská dorast

16.kolo - sobota 8.11. 2014 o 14 h.

versus 

 

TJ Družstevník ČIRČ - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2:2 (1:1)

(6.miesto - 30 bodov) - (5.miesto - 30 bodov)

Pri vyžrebovaní posledného jesenného hracieho kola som predpokladal, že iba víťazstvo v Čirči nám zachová tretiu priečku tabuľky. Prípadna prehra nás pri vyrovnanosti postavenia jednotlivých tímov mohla zosunúť nečakane až na siedme miesto.

Samozrejme že sme cestovali k súperovi s úmyslom naplno bodovať, no v Čirči sa ľahko nevyhráva. Skvelý priamy kop Erika Némethyho z 10.minúty nám mohol veľmi pomôcť, no o desať minút sme po ľahkej strele nezmyselne inkasovali. Napriek tomu sme sa snažili opäť o zmenu skóre v náš prospech. Skvelá bomba Erika Némethyho iba zasvištila okolo pravej tyčky Dávida Pavlikovského. Famózne nožničky Jožka Vasiľa bohužiaľ skončili iba na spojnici bránky domácich- pozrite si ich aspoň na na you tube.

V úvode druhej časti hry Jozef Vasiľ zblízka nedopravil loptu za bránkovú čiaru a tak kapitán domách Vladimír Dufala zobral zodpovednosť na seba  a svojou aktivitou otočil stav. Hru sme potom zase zobrali do svojích nôh a hláv a po pekných akciách sme často hrozili. Po skrumáži nakoniec Jozef Vasiľ zaslúžene vyrovnal. Aj o ten jediný bodík sme však mohli v závere ešte prísť, no lopte sa po štandardkách už do našej siete nechcelo.

Boli sme však v tomto stretnutí lepší a mali sme ho vyhrať.

Tip, že získame na jeseň 30 bodov mi vyšiel absolútne presne. Nečakal som však deväťbodový odstup na prvé miesto. 

Nasledujúci majstrovský futbalový zápas hráme doma s Chminianskou Novou Vsou v sobotu 14.marca o 14 hodine.

Hodnotenie celej jesene pripravím neskôr.

Hlavný tréner dorastu Ľubomír Kočík:

"Tak ako sme mohli vyhrat, mohli sme aj prehrat.......Mali sme golovejsie sance ktore sme nevyuzili, ale na druhej strane urcite i ten bod je dobry. Hrali sme vonku a kazdy bod z vonku sa ceni .......Mrzi ma iba to, ze sme nezopakovali vykon z minuleho kola, sice nastupili sme v trochu inom rozostaveni......Chlapci sa snazili bojovali, ale nestacilo to na vitazstvo. Urcite sme boli k nemu blizsie ako domaci......Chlapcom dakujem ako za dnesny vykon, tak aj za jesennu cast a urcite sme nepovedali posledne slovo, verim ze v jari to dozenieme, ja chlapcom verim a urcite si zasluzia byt vyssie v tabulke ....

Na jeseň strelilo družstvo dorastu v 16. kolách III.ligy šarišskej 46 gólov:

M.M.Minár 5, M.Marcin 5, M.Kovaľ 5, M.Lukáč 5 (1 z 11m), E.Némethy 5, J.Vasiľ 5, P.Jaco 4, J.Palčo 4, K.Vaňo 3, A.Staš 1, P.Dvorščák 1, L.Kobulnický 1, M.Fabián + 1 vlastný.

Asistent trénera dorastu OŠFK Slavomír Lukáč:

Pred zápasom:

Zrejme posledný jesenný zápas prinesie súboj o tretiu priečku v tabuľky.

Rozhodoval:Ivan Havrila

Ročník 2013/14:

Doma: 0:2 Vonku: 3:2

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/