Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

KAPRÁĽOVCI AJ V UŽŠOM VÝBERE

22.10.2016 16:41

Tréner výberu VsFZ Jaroslav Galko nominoval na prvý kontrolný zraz, ktorý sa uskutočnil v stredu 12.októbra o 17 h. na štadióne Tatrana Prešov celkom 20 futbalistov.

Na druhý kontrolný zraz 26.októbra 2016 rovnako v Prešove bolo pozvaných už iba 18 futbalistov.

V nominačnej listine došlo k viacerým dôležitým zmenám napriek tomu sa reprezentanti Šarišských Michaľan účinkujúci v IV.lige Sever medzi nominovanú osemnástku hráčov z tretej ligy dostali. Je to známa bratská dvojica rodákov z Dulovej Vsi, brankár Martin Kapráľ a útočník Erik Kapráľ. Z nominácie výberu VsFZ vypadla pätica hráčov a sú v nej traja noví futbalisti.

Okrem nich je na druhý kontrolný zraz nominovaná trojica Sabinovčanov Ľubomír Andraščík, Dominik Bašista a brankár Emil Sudimák, dvoch hráčov v nominácii majú Svit  (Arben Hazroli a najlepší strelec súťaže Lukáš Stanislav - 11 gólov), nová dvojica v nominácii z vedúceho tímu  III.ligy Východ Giraltoviec (Jakub Dvorjak a Ján Čabala), Trebišov (Jakub Kulich a najlepší strelec ligy s jedenástimi presnými zásahmi Matúš Lorinčák), Veľký Horeš (Martin Haluška a Adam Patkanóci), Nomináciu doplňajú  tretí najlepší strelec súťaže gelničan Róbert Bandžuch z Vyšného Opátského (strelil zatiaľ 10 gólov), novým v osemnástke je Michal Turcovský z Vranova, Stropkov reprezentuje bývalý hráč Lokomotívy Košice a  Moldavy Marián Dolutovský, ďalším je rodák z Kučína Jakub Fiľakovský momentálne pôsobiaci v Bardejovskej Novej Vsi a súpisku uzatvára stopér a bývalý hráč Tatrana Prešov, Ľubotíc, Pušoviec a Veľkého Šariša Filip Bednár zo Svidníka,

Z nominácie vypadli Milan Vranko (Sabinov), Marek Dobranský a Peter Veselovský (obaja Vranov), Jakub Kinský a Filip Vojtek (obaja Plavnica). 

Martin Kapráľ

Bratia Kapráľovci pochádzajú z Dulovej Vsi a ich futbalové kroky smerovali cez rôzne medzizastávky v konečnom dôsledku až do nášho klubu. Martin Kapráľ (24) pôsobí v Šarišských Michaľanoch od októbra 2014, jeho materským klubom je Tatran Prešov a počas štúdia chytal aj za FC Ružinov Bratislava. Na jeseň 2016 nastúpil v v našom drese v desiatich zápasoch a aj jeho zásluhou máme spolu s Raslavicami na konte najmenší počet inkasovaných gólov v jesennej časti súťaže. Mladší Erik (21) je odchovancom Dulovej Vsi (na prestup v Šarišských Michaľanoch od júla 2016) a počas svojej futbalovej kariéry si zahral aj v Ľuboticiach a na západnom Slovensku v Dunajskej Lužnej, Rovinke, Tomášove. Momentálne je tretím najlepším strelcom IV.ligy Sever VsFZ s ôsmymi presnými zásahmi.

AUTOR: ATTILA MIKLOŠKO

Lukáš Olejár a vpravo Erik Kapráľ

foto: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/