Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DOSPELÍ - OŠFK - GIRALTOVCE

21.08.2013 14:45

Prípravný zápas - 21.8. - 18.00 h.

DOSPELÍ - OŠFK - GIRALTOVCE 2:1 (0:0)

Naša zostava: T.Vaško - L.Kolpak, M.Dubecký, M.Baka, J.Kovaľ - L.Olejár, D.Haničák, D.Macej, D.Kokoška - D.Kozák, L.Kočík

Striedali: J.Adam, J.Harčár, P.Uhrín, P.Sedlák

Naše góly: D.Macej, P.Sedlák

Rozhodovali: Hudák ml. - Hudák st., Mikloško

Tréneri Ľubomír Puhák a Stanislav Zápotocký dali  od začiatku zápasu príležitosť hráčov, ktorí nenastupujú v základnej zostave, alebo vôbec v majstrovskom zápase nehrali (Ľuboslav Kolpak, Jakub Kovaľ, Dávid Macej, Daniel Kokoška). Napriek tomu sme mali v prvom polčase prevahu, no nepremenili sme viacero vyložených streleckých príležitosti. Súper sa prakticky iba bránil. Po prestávke po peknej akcii Harčára a faule na Olejára, sme mali možnosť otvoriť skóre zo značky pokutového kopu. Kočíkovu strelu brankár hostí vytisol mimo bránku. Po chybe našej obrany sme následne  inkasovali, no o minútku nato sme dôraznosťou stav vyrovnali. Rýchlou hrou sme neustále zamestnávali obranu súpera, ktorá sa aj s dávkou šťastia a výborným brankárom vždy ubránila. Giraltovce sa málokedy dostávali pred Tomáša Vaška, no po nevinnej akcii mali možnosť sa  z jedenástky opäť ujať vedenia. Náš brankár si vybral správny roh a v pohode penaltu chytil. Našu útočnú snahu sedem minút pred koncom po akcii Dávida Maceja, korunoval zoči voči brankárovi  umiestnenou strelou k tyčke Patrik Sedlák.

Z našej strany viacero veľmi pekných  priamočiarych akciií, chýba nám však vyššia efektivita. Nájdu sa samozrejme aj chybičky, ale vcelku je to veľmi dobré.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/