Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DOSPELÍ - MALÝ ŠARIŠ - OŠFK

13.09.2013 22:58

Majstrovský futbalový zápas VI.liga šarišská

6.kolo, 15.9., 15.30 h.

MALÝ ŠARIŠ - OŠFK 1:1 (0:0)

youtu.be/jRUsz7i3cUQ

FUTBALNET

Priznám sa nemám ani chuť nič napísať, ale patrí sa...

Nepatrí sa opakovať, ale budem sa...

Narazili sme na kvalitného súpera, ktorý s nami hral otvorenú partiu čo mu sily stačili, čiže prvý polčas. V druhej časti hry sme predvádzali veľmi peknú, rýchlu kombinačnú hru s využívaním voľných priestoru a momentu prekvapenia. Malý Šariš sa nestiahol pred  svoju šestnástku náhodou, naše mužstvo ho svojou nátlakovou hrou k tomu donútilo. Vypracovali sme si v druhom dejstve (aj v prvom) dostatočný počet vyložených streleckých situácií  (po centrovanej lopte sme strelili aj druhý gól no neplatil ktohovie prečo, pozrieme si video dozvieme sa), k tomu aby sme tento zápas bez problémov rozhodli vo svoj prospech. Po divokej prestrelke v šestnástke hostí na našu radosť už konečne obranný val  domácich prestrelil Peťo Uhrín. To naše mužstvo povzbudilo a premyslená aktivita smerom dopredu ešte vzrástla, no pozahadzovali sme čo sa dalo. Záver? futbalová hrôza, horor... Po štandardke v nadstavenom čase umiestnenú, tvrdú strelu Vaško ešte stihol vytiahnuť spod brvna, ale na dorážku Grajcára už bol prikrátky. 

Bol to veľmi dobrý výkon, enormná snaha našich hráčov, rýchle a presné riešenie herných situácií, prenášanie hry v rýchlosti, prihrávky do voľného priestoru, častá streľba, minimálny počet vynútených chýb u jednotlivých hráčov, no v bráne výborný Chovan...

Tento zápas sme mali  bez problémov vyhrať premenením našich šancí. Možno iné mužstvo by si  tento minimálny jednogólový náskok ustrážilo zdržiavaním a kazením hry, no naši hráči nemajú  tento štýl boja v krvi, čo im slúži ku cti. Hrali stále dopredu a nakoniec nespravodlivo po "zaujímavej štandardke" prišli o víťazstvo...

Po záverečnom hvizde domáci fanúšikovia komentovali zápas takto: "Bez problémov s takýmto manšaftom túto súťaž vyhráte", "Ešte som lepšie mužstvo v Malom Šariši hrať nevidel", "Keby bolo 0:4 nič by som nepovedal, máte výborné mužstvo no futbal je už taký".

Futbal je taký, no je  veľmi nespravodlivý a frustrujúci. Nadrieš sa, ukážeš 500 divákom peknú konsolidovanú, prepracovanú hru a nevyhráš,  tak kde je chyba, v kom v čom? 

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/