Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DOSPELÍ - HERMANOVCE - OŠFK

12.09.2013 11:40

Príparvný zápas, streda 11.9.,17.30 h.

DOSPELÍ - HERMANOVCE (1.trieda ObFZ Prešov 10.miesto) - OŠFK 0:8 (0:3)

Naša zostava: Štvartak P. - Kovaľ J., Ševčovič A., Bednár I. - Kolpak L., Kočík L., Olejár L, Sedlák P. - Jakubčin D. -  Kozák D., Uhrín P.

Striedal : Ďurica M.

Chýbali: Vaško T. - Harčár J, Baka M., Dubecký M., Macej D., Haničák D., Adam J.

Naše góly: Dušan Kozák 2, Peter Uhrín 2, Ľuboslav Kolpak, Lukáš Olejár, Ľubomír Kočík, Michal Ďurica

V pochmúrnom počasí (v druhom polčase bolo potrebné aj prisvietiť), na špecifickom hermanovskom ihrisku naši hráči ukázali že sa dokážu vysporiadať aj s menšími rozmermi ihriska. Rýchlou hrou sme sa dostávali do šancí, ktoré sme postupne premieňali. Slúži ku cti súperovi, že aj za preň nepriazniveho stavu hral s nami stále otvorenú partiu. Sám mal tiež niekoľko šancí, ktoré Štvarták zlikvidoval. Okrem ôsmych strelených gólov, zahodil Dušan Kozák penaltu a niekoľko dalších príležitostí ostalo nevyužitých. "Paradzinkou" zápasu bola krížna, spätná príhrávka Uhrína, ktorú Jakubčin pustil pomedzi nohy nabiehajúcemu Kolpakovi a ten bombou do šibenice zavesil.

Vedúci mužstva Ľubomír Kočik: "Po nešťastnom zápase s Belovežou, tréneri Ľubomír Puhák a Stanislav Zápotocký chceli v tomto prípravnom zápase vyskúšať nových hráčov a aj tých ktorí mali  predtým problémy s drobnými zraneniami. Chlapci  si v tomto stretnutí zabehali a s chuťou zahrali, no hlavne prelomili streleckú smolu. Funkcionárom a hráčom Hermanoviec by som chcel v mene vedenia klubu, trénerov a hráčov podakovať za prijatie a férovú hru".

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/