Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DO TRETICE VÍŤAZSTVO

29.01.2015 04:53

PRÍPRAVNÉ STRETNUTIE

Streda 28.01.2015 14:30 h - umelá tráva  Lipany

 

     versus

ŠK ODEVA LIPANY (III.liga) - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY (V.liga) 0:2 (0:1)

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

M.Kaprál - J.Palčo, M.Baka, D.Gáll - L.Olejár, D.Haničák, Ľ.Kočík, M.Biľ, P.Sedlák - M.Král, J.Pokuta,

Striedali: Š.Marcin, M.Adam,

Nenastúpili: A.Kaščák,

Chýbali: J.Harčár, I.Bednár, V.Papp, M.Dubecký, M.Stavač, D.Kozák, M.Balun.

Tréneri: Ľubomír Puhák, Stanislav Zápotocký.

Rozhodovali: J.Mišenčik - J.Pták, E.Revak

80 divákov.

V treťom prípravnom zápase v rámci prípravy na jarnú časť súťažného ročníka 2014/15 sme si zmerali sily s účastníkom III.ligy VsFZ ŠK ODEVA LIPANY.

Odeva pod vedením trénerov E.Jacka a Š.Jacka nastúpila bez piatich hráčov základnej zostavy (J.Angelovič, M.Gomoľa, L.Hudý, I.Pončák, T.Šimko), no ani náš tím nebol kompletný. V jedenástke Lipan si zahrali aj dvaja naši rodáci, slovenský olympijský reprezentant Miroslav Drobňák a Kamil Kolpak.

Za príjemného januárového počasia sa do prvej šance dostali domáci, no presne mierenú strelu z päťky pod brvno stihol ešte náš brankár vyraziť. Taktovku v rukách Lipan držal Miro Drobňák a tak sa po jeho presných prihrávkach dostali Lipanci ešte niekoľkokrát k ohrozeniu našej bránky, no v nej stál istý Martin Kaprál. Za zmienku stojí jeho "šrojfovská" robinzonáda po presnej hlavičke z rohového kopu, no aj obrana netradične s Jarom Palčom na pravej strane pracovala spoľahlivo.

Náš tím sa postupne dostával do tempa, striedal lepšie minúty s menej  vydarenými. V závere prvého dejstva nám vyšla ukážková akcia a po parádnom priťuknutí Jožka Pokutu sa už Ľubo Kočík zblízka nemýlil. 0:1

Úvod druhého polčasu mohol znamenať už zápasovú definitívu, no bomba Mira Krála opečiatkovala iba brvno a jeho lob skončil tesne nad ním. Lipany sa snažili ešte vyrovnať, no nám vyšlo opäť jedno z rýchlych prečíslení. Jeho úspešným záverom bola krížna pätelica Mira Krála z hranice šestnástky pod brvno. 0:2.

pripravil:Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/