Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PO PIATEJ REMÍZE DO PRVEJ TROJKY

20.09.2015 19:39

MAJSTROVSKÝ FUTBALOVÝ ZÁPAS - DOSPELÍ

FUTBALNET

NEDEĽA 20.09.2015 o 15 h. - štadión "PRI HRABOVCI"

IV.LIGA SEVER - 9.KOLO

VERSUS

OFK - SIM RASLAVICE - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 2-2 (2-1) 

Počas celého zápasu sme mali hernú prevahu, no domáci tím bol nebezpečným súperom. Nádhernú strelu Pavla Kozáka náš brankár Martin Kaprál bravúrne vyrazil, to isté predviedol Dominik Haničák no reflexívny zásah Stanislava Kračinovského vytlačil gólovú strelu nad brvno. Sústavná nátllaková hra nám priniesla zaslúžené ovocie ked Ľubomír Kočík skvelý center Miroslava Drobňáka hlavou z pravej strany päťky bezpečne zasunul do siete. Záver prvej časti hry bol pre nás nešťastný. Najprv odrazenú loptu od tyčky v páde zblízka poslal do siete Radoslav Kubánka o tri minúty nato Boris Guman z pokutového kopu dokonca dostal domácich do vedenia.

Po prestávke sme pokračovali v svojej hre a desať minút nám po odrazenej lopte stačilo na vyrovnanie, zásluhou presnej strely Miroslava Drobňáka k pravej tyčke. Vzápätí nás mohol dostať do vedenia Dominik Haničák, no jeho lob skončil iba na brvne a následnú dorážku Lukáš Olejár prekopol. V závere mohol o našom víťazstve rozhodnúť Ľubomír Kočik no únik po pravej strane zakončil nepresnou strelou.

Po deviatich kolách sme ako jediný tím zo šestnástich mužstiev IV.ligy Sever bez prehry a z ihrísk súperov sme si priviezli už deviaty bod.

ZÁKLADNÁ ZOSTAVA OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY:

Martin Kaprál - Patrik Sedlák, Vladimír Papp, Michal Dubecký, Dávid Gáll - Dušan Kozák, Miroslav Drobňák (K), Dominik Haničák, Lukáš Olejár - Ľubomir Kočík, Milan Vranko.

STRIEDAL

Peter Jacišin

DOMÁCA BILANCIA:

4 zápasy 2 výhry 2 remízy 0 prehier, skóre 10-4, 8 bodov, stratené mínus štyri body,

BILANCIA U SÚPEROV:

5 zápasov 2 výhry 3 remízy 0 prehier, skóre 6-4, 9 bodov, získaných plus deväť bodov.

PREHĽAD DOTERAZ ODOHRATÝCH STRETNUTÍ OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY A STRELCI našich gólov:

1.kolo: Štrba vonku 1-1, gól: Ľubomír KOČÍK, 2.kolo: Spišské Podhradie vonku 1-0, gól: Patrik SEDLÁK, 3.kolo: Vyšný Mirošov doma 4-0, góly: Ľubomír KOČÍK 2, Miroslav DROBŇÁK 1, Milan Maximilián MINÁR 1, 4.kolo: Fintice doma 1-1, gól: Dušan KOZÁK, 5.kolo: Kračúnovce vonku 1-0, gól: Jakub HARČÁR, 6.kolo: Dlhé Klčovo doma 3-1, góly: Miroslav DROBŇÁK, Ľubomír KOČÍK, Dávid GÁLL, 7.kolo: Medzilaborce vonku, gól Milan VRANKO, 8.kolo: Kendice doma 2-2, góly: Miroslav DROBŇÁK (11m), Ľubomír KOČÍK, 9.kolo: Raslavice 2-2, góly: Ľubomír KOČÍK, Miroslav DROBŇÁK.

STRELCI OŠFK ŠARIŠŠSKÉ MICHAĽANY po 9.kole: 16 gólov,

6 gólov: Ľubomír KOČÍK, 4 góly: Miroslav DROBŇÁK, 1 gól: Patrik SEDLÁK, Milan VRANKO, Milan Maximilián MINÁR, Jakub HARČÁR, Dušan KOZÁK, Dávid GÁLL.

ŽLTÉ KARTY po 9.kole - 14 kariet:

4 - Lukáš Olejár, 3 - Jakub Harčár, 2 - Martin Kaprál, 1 - Dávid Gáll, Lukáš Kobulnický, Vladimír Papp, Ľubomír Kočík, Patrik Sedlák.

ČERVENÉ KARTY po 8.kole - 1 karta:

Dušan Kozák v 4.kole s Finticami.

Tréneri mužstva dospelých OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - hlavný tréner Ľuboš BELEJÍK, asistent trénera Michal KRAJNÍK:

ROZHODOVALI - HR RICHARD MARCIN, A1 PATRIK BERTA  A2, MARTIN SERŠEŇ, DELEGÁT ZÁPASU JÁN MICHNA.

 

PRED ZÁPASOM:

Po peripetiách so zraneniami (Haničák, Harčár, Kobulnický, Minár), dovolenkami (Sedlák) a trestami (Kozák), sa naša súpiska dostáva postupne do optimálnej podoby.

Dušan Kozák sa vracia na súpisku od vylúčenia so zápasu s Finticami zo 16.08. a chýbal nám v stretnutiach so Spišským Podhradím, s Kračunovcami v Medzilaborciach, s Kendicami aj s Dlhým Klčovom, ako aj v pohárovom s Ružomberkom.

          Peter JACIŠIN

Na súpisku som mohol pred zápasom v Raslaviciach dopísať už aj excelentného strelca, ktorý k nám prichádza na prestup čiže je už hráčom OŠFK Šarišské Michaľany a je ním 26-ročný útočník Peter JACIŠIN.

Svoje futbalové kroky začal v Tatrane Prešov a postupne bol hráčom Sabinova, Veľkého Šariša, Novej Paky a posledné tri roky  piatoligového Záhradného. Je autorom už 55 súťažných gólov.

Do Záhradného odišli na ročné hosťovanie Matúš KOVAĽ a Jozef VASIĽ.

RASLAVICE su po 8.kole na 6.mieste so ziskom 14 bodov a skóre 20-12.

STRELCI RASLAVÍC: Marek FERKO 4, Marek ŽOLTÁK 3, Radoslav KUBÁNKA 3, Erik LAZUR 2, Marián CVOREŇ 2, Pavol KOZÁK 2 góly.

RASLAVICE SA PREDSTAVILI V POSLEDNOM STRETNUTÍ NEDEĽŇAJŠIEHO 8.KOLA V ĽUBOTICIACH (1-1) V TAKEJTO ZÁKLADNEJ ZOSTAVE:

 
TRÉNER OFK-SIM RASLAVICE: Adrián LEŠKO
 

PRIPRAVIL: ATTILA MIKLOŠKO


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/