Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DO KLUBU PRIBUDLI TRÉNERI

04.04.2014 08:11

Školenie trénerov pre I.kvalifikačný stupeň licencie GRASSROOTS C úspešne zakončili adepti trénerského remesla v utorok 1.4.2014 od 16 h., v priestoroch reštauračného zariadenia Bowling pri trati v Prešove.

Na záverečnú skúšku bolo pozvaných celkom dvadsaťdeväť z tridsiatich troch  prihlásených účastníkov kurzu.

Nás teší, že medzi nimi boli aj dvaja zástupcovia nášho futbalového klubu. Vedúci mužstva dospelých Ľubomír Kočik a tréner dorastencov Tibor Guzik. Tibor bol dokonca medzi štyrmi najlepšími čo sa týka kvality záverečnej odbornej práce. Ľubo nebol spomínaný ani medzi absolútnou špičkou no ani medzi menej kvalitnými absolventami, z čoho je zrejme, že ku kurzu pristúpil rovnako veľmi zodpovedne.

Srdečne obom trénerom gratulujem a v mene vedenia klubu im želám veľa úspechov v trénerskom remesle. 

V súčasnosti pôsobia v OŠFK Šarišské Michaľany šiesti tréneri s platnou UEFA licenciou:

Ľubomír Puhák, Stanislav Zápotocký, Ľubomír Kočík pri mužstve dospelých. Jozef Bartko a Tibor Guzik pri družstve dorastu a Michal Marcinko pri družstve žiakov.

DRŽITELIA TRÉNERSKEJ LICENCIE GRASSROOTS C 2014:

Peter Stašík, Tomáš Onofrej, Ladislav Sankweiler, Rudolf Šesták, Vladimír Uličný, Stanislav Guman, Radovan Huňady, Matúš Čekan, Miroslav Vodička, Jozef Baran, Filip Fekete, Maroš Guľvas, Jozef Hudaček, Ján Centek, Peter Baláž, Miloš Kovaľ, Jaroslav Hanko, Rastislav Džubinský, Matúš Čisárik, Miroslav Miščák, Jaroslav Kušnír, Lukáš Hricov, Ľubomír Kočík, Tibor Guzik, Kristián Vaško, Pavol Kakaščík, Martin Lejko, Marek Lipták, Dávid Hricov.

Ľubomír Kočík, vedúci mužstva dospelých Šarišských Michaľan:"Pred začiatkom kurzu sme si všetci mysleli, že sme veľkí tréneri, nakoľko už predtým sme skoro všetci pracovali s mládežou a pohybovali sa okolo futbalu. Až na kurze sme pochopili, že sa máme stále čo učiť. Ozrejmilo sa nám, že práca s každou jednotilovou vekovou kategóriou má svoje osobité špecifiká. Od našich školiteľov sme sa dozvedeli kopu nových zaujímavých informácií o ktorých sme v minulosti nemali ani potuchy. Chcel by som im preto vysloviť veľké podakovanie za ich prístup a vytvorenie príjemnej atmosféry. Poradili, vysvetlili, odpovedali na každú našu otázku. Napriek problémom so zamestnaním, nedostatkom času...sme všetci našťastie školenie zvládli. Diplomy v rukách máme, ale treba sa nám ešte veľa, veľa učiť a zdokonaľovať. Futbal rýchlo napreduje, preto musíme poriadne našliapnuť a zachytiť jeho súčasné  trendy".

Trénersko - metodická komisia Východoslovenského futbalové zväzu previedla päťdňové školenie  v dvoch blokoch. Prvý blok sa uskutočnil v dvoch dňoch 24. a 26. januára 2014, druhý 14.3 - 16.3. 2014. Záverečná skúška 1.4.2014.

pripravil: Attila Mikloško


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/