Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

ZIMNÁ PRÍPRAVA SENIOROV OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - PRÍPRAVNÉ ZÁPASY - TRÉNINGY

06.03.2012 16:24
Hlavný tréner seniorov OŠFK Šarišské Michaľany Jozef Košút spracoval termínovú listinu zimnej prípravy pre jarnú časť sezóny 2011/12.
Sú v nej uvedené termíny tréningových jednotiek, harmonogram prípravných priateľských futbalových zápasov (na základe rokovaní medzi zainteresovanými klubmi bol postupne aktualizovaný a je už uzavretý). Okrem toho bol v harmonograme zahrnutý aj utorok 17.00 hod. ako deň, ktorý bol zameraný na kondičnú prípravu v telocvični Základnej školy v Šarišských Michaľanoch.

Jozef KOŠÚT

CHRONOLÓGIA PRÍPRAVNÝCH ZÁPASOV:

MFK Slovan Giraltovce dohodnutý zápas odriekol, sparingapartnera nám operatívne urobili chlapci z Ostrovan.

14.január - doma - Inter Roma Ostrovany (2.miesto - 2.trieda),

11:2 (6:1) naše góly: Voľanský 5, Kozák 5, Štofanik L. 1.

https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/pripravny-zapas-sobota-12-2-2012-seniori-osfk-sarisske-michalany-inter-roma-ostrovany/

 

21.január - vonku - umelá tráva - MFK Slovan Sabinov (10.miesto - Majstrovstvá regiónu),

- nahralo sa súper zápas odvolal hodinu pred jeho začiatkom,

 

22.január - vonku - umelá tráva - U17 Tatran Prešov (6.miesto - 1.liga mladšieho dorastu),

3:3 (3:0) - naše góly: Kozák,Tomko,Voľanský.

https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/priatelsky-futbalovy-zapas-u17-tatran-presov-osfk-sarisske-michalany/

 

28.január - doma - 14.00 - FK Drienov (1.miesto - 3.A trieda)

6:2 (4:1) - naše góly: Lukáš Štofánik 2 (1 z 11m), Voľanský,Ďurica,Kubuš,Krivý.

https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/pripravny-zapas-seniori-osfk-sarisske-michalany-drienov-/

 

29.január - doma - 14.00 - OFK Tatran Bystré (16.miesto - IV.liga SEVER),

3:1 (2:0) - naše góly: Voľanský,Ďurica,Durkáč.

 
4.februára - doma - 14.00 -TJ Záborské (5.miesto - V.liga šarišská), zápas sa pre nepriaznivé počasie nehral,
 
 
 
5.február - doma - 14.00 - FK Pivovar Veľký Šariš (15.miesto - Majstrovstvá regiónu),
1:0 (0:0) - gól: Voľanský
 
 
 
11.február - umelá tráva Prešov - 14.00 - FK ŽUPČANY (1.miesto - V.liga šarišská),
4:1 (1:0) - naše góly: Voľanský 2, Kubuš 2
 
 
 
 
12.február - umelá tráva Sabinov - 12.30 - TJ Šľachtiteľ Malý Šariš (1.miesto - 2.trieda)
1:2 (0:0) - náš gól: Voľanský
 
 
 
 
18.február - umelá tráva Prešov - 16.00 - OFK Tatran Kračúnovce (12.miesto - IV.liga SEVER),
0:0 - prvé stretnutie počas zimnej prípravy bez streleného gólu,
 
 
 
19.február - doma - 14.00 - TJ Sokol Brezovica (6.miesto - 2.trieda),
5:1 (1:0)
Naše góly: Kozák 2, Durkáč, Tomko, Štofánik L. (11m),
 
 
 
25.február - umelá tráva Prešov- 8.00 - FK Rozvoj Pušovce (10.miesto - V.liga šarišská),
2:0 (1:0)
Góly: Jakub Kovaľ, Lukáš Štofánik (11m).
 
 
 
3.marec - Lipany - umelá tráva - 16.00 - MFK Kežmarok (10.miesto - IV.liga SEVER),
1:0 (0:0)
Gól : Štofánik L.
 
 
  7.marec - umelá tráva Prešov - 16.30 - U19 TATRAN PREŠOV (majster Slovenska staršieho dorastu, víťaz Československého pohára -  jeseň 2011/12    6.miesto)
 0:2 (0:1)
 
 
11.marec - Pečovská Nová Ves -  15.00 - TJ Slovan Pečovská Nová Ves (1.trieda ObFZ - 8.miesto),
 
 0:3 (0:1) - Góly:Mihok,Voľanský,Štofánik L.
 
14.marec -doma - 16.30 - Inter Roma Ostrovany (2.trieda ObFZ - 6.miesto)
2:2 (0:0) - Góly:Greš,Kozák
 
 
18.marec - generálka na jarnú časť sezóny 2010/11 - doma - 15.00 - OŠK Fintice (8.miesto - IV.liga SEVER)
1:2 (1:1) - Gól:Durkáč
 
 
Jednalo sa o 15 futbalových meraní síl a to na umelej tráve v Prešove,Sabinove,Lipanoch, na domácej pôde a tiež aj na ihriskách súperov. Hlavný tréner Jozef KOŠÚT účasť mužstva seniorov na halových turnajoch počas zimnej prípravy absolútne vylúčil.
Výber našich súperov počas zimného prípravného obdobia zahŕňa mužstvá nielen z nášho prešovsko-sabinovského regiónu, ale aj mimo neho a sú to kluby hrajúce vo futbalových súťažiach v rozmedzí od III.triedy ObFZ Prešov až po Majstrovstvá regiónu VsFZ Košice a boli to a budú všetko nepochybne veľmi zaujímavé tímy, ako je už zrejme z tohoto pohľadu.
 
 
BILANCIA
 
15 zápasov : 9 výhier - 3 remízy - 3 prehry / skóre 43 - 18 .
 
 
Strelci: Voľanský 13 , Kozák 9 , Štofánik L. 7, Kubuš 3, Durkáč 3, Ďurica 2, Tomko 2, Krivý 1, Kovaľ J. 1, Mihok1,Greš 1.
 
-attila-
 

TRÉNINGOVÝ PROCES

8.marec,9.marec -posledné tréningy pred generálkou

7.marec - 31 tréning (14) - trénovali: Vaško,Kubuš,Durkáč,Dubecký,Kovaľ J.,Mihok,Vybíral,Biscák,Kočík,Dic,Krivý,Štofánik L.,Voľanský,Kozák. Chýbali: Kaščák,Joščák M.,Joščák P.,Greš,Veterný,Tomko,Marinica.

6.marec - 30 tréning - Na tridsiatom tréningu od skončenia jesennej časti 1.triedy ObFZ Prešov ihrisku "Za Torysou" trénovalo 18 seniorov Kaščák,Kubuš,Durkáč,Joščák M.,Joščák P., Dubecký,Kovaľ J.,Veterný,Greš,J.,Mihok,Vybíral,Kočík,Tomko,Dic,Krivý,Štofánik L.,Voľanský,Kozák. Chýbali:Vaško,Biscák,Marinica.

1.marec - 29 tréning - Na dvadsiatom  deviatom tréningu od skončenia jesennej časti 1.triedy ObFZ Prešov na tréningovom ihrisku "Za Torysou" trénovalo 22 futbalistov: Vaško,Kubuš,Durkáč,Joščák M.,Joščák P., Dubecký,Kovaľ J.,Greš,J.,Mihok,Kočík,Krivý,Biscák,Štofánik L.,Voľanský,Marinica,Kozák. Dorastenci: Štofánik F.,Andraščík,Kovaľ M.,Lukáč,Pytlík,Magáč.

29.február - 28 tréning - Na dvadsiatom ôsmom tréningu od skončenia jesennej časti 1.triedy ObFZ Prešov na tréningovom ihrisku "Za Torysou"  trénovalo 25 futbalistov: Vaško,Kubuš,Durkáč,Joščák M.,Joščák P.,Dubecký,Kovaľ J.,Veterný,Greš,J.,Mihok,Kočík,Biscák,Dic,Krivý,Štofánik L.,Voľanský,Marinica,Kozák. Dorastenci: Šidík,Štofánik F.,Andraščík,Kovaľ M.,Lukáč,Pytlík,Magáč.

23.február - 27 tréning -19 futbalistov:  Vaško,Šidík,Durkáč,Joščák M.,Joščák P.,Kubuš,Dubecký,Kovaľ J.,Mihok,Kočík,Štofánik L.,Tomko,Kozák. Dorastenci: Šidík,Štofánik F.,Zoš,Andraščík,Kovaľ M.,Pytlík.

22.február - 26 tréning - 16 futbalistov...

21.február - Na dvadsiatom piatom tréningu od skončenia jesennej časti 1.triedy ObFZ Prešov sa v telocvični Základnej školy v Šarišských Michaľanoch zišlo 15 futbalistov: Durkáč,Joščák M.,Joščák P.,Dubecký,Kovaľ J.,Krivý,Mihók,Kočík,Štofánik L.,Kozák. Dorastenci: Šidík,Štofánik F.,Zoš,Andraščík,Kovaľ M..

16.február - Na dvadsiatom švrtom tréningu od skončenia jesennej časti 1.triedy ObFZ Prešov na štadióne "Za Torysou" pod umelým osvetlením sa zišlo 21 futbalistov: Vaško,Kubuš,Durkáč,Joščák M.,Joščák P., Dubecký,Kovaľ J.,Mihók,Kočík,Biscák,Štofánik L.Tomko,Voľanský. Dorastenci: Šidík,Štofánik F.,Andraščík,Haviarik,Kudela,Lukáč,Pytlík,Magáč.

15.február - Na dvadsiatom treťom tréningu od skončenia jesennej časti 1.triedy ObFZ Prešov na štadióne "Za Torysou" pod umelým osvetlením sa zišlo 24 futbalistov: Vaško,Kubuš,Durkáč,Greš,Joščák M.,Joščák P., Dubecký,Kovaľ J.,Bálint,Mihók,Kočík,Biscák,Štofánik L.Tomko,Voľanský. Dorastenci: Šidík,Štofánik F.,Andraščík,Haviarik,Kudela,Lukáč,Zoš,Magáč,Kovaľ M..

9.február - kratší intenzívny tréning na futbalovom štadióne "Za Torysou" prebiehal za účasti týchto futbalistov: Vaško,Kubuš,Štofánik F.,Greš,Joščák M.,Joščák P.,Lukáč,Kovaľ J., Zoš, Kovaľ M., Magáč,Kočík,Biscák,Štofánik L.,Krivý,Tomko,Ďurica,Voľanský. Bol to už 22 tréning od skončenia jesennej časti 1.triedy ObFZ Prešov.

8.február - tréning na futbalovom štadióne "Za Torysou" prebiehal za účasti týchto futbalistov: Vaško,Straka D.,Kubuš,Štofánik F.,Greš,Joščák M.,Lukáč,Kovaľ J., Zoš, Kovaľ M., Magáč,Pajdiak,Štofánik L.,Krivý,Tomko,Voľanský.

7.február - kondičný tréning v telocvični Základnej školy v Šarišských Michaľanoch absolvovali títo futbalisti: Vaško,Kaščák,Šidík,Kubuš,Štofánik F.,Joščák M.,Lukáč,Kovaľ J., Zoš, Kovaľ M., Magáč,Štofánik L.,Krivý,Tomko,Kozák,Voľanský.

4.februára nám FK Záborské termím zápasu tiež odrieklo a ani náhradné alternatívy nevyšli, takže sa prípravný zápas sa nehral a hráči si tak v chladnom počasí aspoň zatrénovali, boli to títo futbalisti:Vaško,Šidík,Kubuš,Štofánik F.,Joščák M.,Lukáč,Kovaľ J.,Greš, Zoš, Joščák P.,Štofánik L.,Krivý,Vybíral,Tomko,Biscák,Voľanský.

1.februára si na štadióne "Za Torysou" v nepríjemnom chlade zatrénovali: Vaško,Kubuš, Joščák M.,Lukáč,Kovaľ J.,Greš, Zoš, Joščák P.,Krivý,Tomko,Kočík,Biscák,Voľanský. Po výdatnom tréningu si hráči dopriali horúcu saunu.

Vo štvrtok ani piatok tréning nebude, mužstvo sa stretne až v sobotu pred zápasom so Záborským, zraz je o 13.00 hod. na štadióne, výkop je o 14.00 hod..

31.januára sa v telocvični Základnej školy stretli: Vaško,Šidík,Kubuš, Joščák M.,Štofánik F.,Lukáč,Kovaľ J.,Greš, Joščák P.,Štofánik L.,Krivý,Tomko,Kočík,Biscák,Ďurica,Voľanský.

Chýbali pre rôzne príčiny: Kaščák,Veterný,Marcinko,Durkáč,Vybíral,Bálint,Ondik,Dic,Guzík,Drobňák,Kozák...

 

26.januára sa na zasneženom štadióne opäť zišlo týchto sedemnásť futbalistov: Vaško,Straka,Kubuš,Štofánik F.,Lukáč,Krivý,Kovaľ J.,Greš,Zoš,Štofánik F.,Vybíral,Tomko,Kočík,Biscák,Ďurica,Kozák,Voľanský.

25.januára sa večerného tréningu na zasneženej hracej ploche zúčastnil opäť pekný počet našich seniorskych reprezentantov: Vaško,Šidík,Kubuš,Štofánik F.,Lukáč,Krivý,Kovaľ,Jočšák M.,Greš,Zoš,Tomko,Kočík,Biscák,Ďurica,Voľanský . Po nácviku streľby si zahrali všetci na dve bránky na pol ihriska a po tréningu sa zohriali v saune. Niektorí neodolali a "po rusky" sa osviežili aj vyváľaním sa v snehu.

ZOBER LOPTU NIE DROGY...

Telocvičňu základnej školy v Šarišských Michaľanoch naplnilo v utorok večer 24.januára 17 futbalistov, už na sedemnástom tréningu od skončenia jesennej časti Majstrovstiev 1.triedy ObFZ Prešov.

Boli to títo hráči, (Vaško,Šidík,Kubuš,Štofánik F.,Lukáč,Krivý,Kovaľ,Jočšák M.,Greš,Zoš,Tomko,Štofánik L.,Kočík,Biscák,Kozák,Ďurica,Voľanský) a aj niekoľko domácich faniniek. Hráči absolvovali opäť posiľovacie rotácie a kondičný tréning zakončili strečingom.

Ne tréningu chýbali Straka,Kaščák,Durkáč,Bystroň,Veterný,Bálint. Marcinko,Guzík,Vybíral,Dic a Drobňák sa do zimnej prípravy zatiaľ nezapojili. Ondrej a Jaco oznámili, že sa už ani v tejto sezóne nezapoja.

Zajtra očakávame na tréningu o 17.00 hod. na štadióne "Za Torysou", príchod ďalšieho kvalitného futbalistu z tatranistickej liahne...

V piatok 20.januára nám pekne na tréningu zachumelilo, napriek tomu sedemnásť hráčov (Straka,Šidík,Kubuš,Lukáč,Krivý,Kovaľ,Joščák M., J.,Veterný,Zoš,Tomko,Štofánik L.,Kočík,Bálint,Biscák,Kozák,Ďurica,Voľanský zvládlo tréningovu jednotku a po nácviku streľby si zahrali na polovicu ihriska.

 

V stredu 18.januára sa na štadióne "Za Torysou" uskutočnil už dvanásty tréning našich seniorov od skončenia jesennej časti majstrovstiev 1.triedy ObFZ Prešov. Na tréningu sa zúčastnilo 18 hráčov, z toho ďalšia jedna šikovná posila a očakávame do konca týždňa príchod ešte ďalších dvoch. Nástup do zimnej príparavy ohlásil dnes aj náš univerzál Šani Kaščák. Brankári Vaško, Straka a Šidík si počas zápasu na pol ihriska poriadne zachytali. Zajtra je voľno a v piatok bude tréning opäť na hlavnej hracej ploche štadióna a bude generálkou na prípravný zápas proti účastnikovi Majstrovstiev kraja zo susedného Sabinova.

Utorok 17.januára sa naši futbalisti stretli dryhykrát v rámci kondičného tréningu v telocvični Základnej školy v Šarišských Michaľanoch.Temer jeden a pol hodinky gymnastických a posilňovacích cvičení absolvovalo týchto sedemnásť hráčov:

(Vaško,Straka,Šidík,Štofánik F.,Kubuš,Lukáč,Krivý,Kovaľ J.,Veterný,Greš,Zoš,Kočík,Bálint,Biscák,Kozák,Ďurica,Voľanský.

V piatok 13.januára si zatrénovali (Durkáč,Greš,Veterný,Krivý,Tomko,Štofánik L.,Kočik,Ďurica,Kozák), starší dorastenci (Šidík,Kovaľ J.,Lukáč,Štofánik F.) a piati ďalší futbalisti.

Vo štvrtok 12.januára sa na večernom tréningu pri umelom osvetlení zišlo jedenásť hráčov zo súčasného kádra OŠFK Šarišské Michaľany (Vaško,Straka,Bystroň,Durkáč,Greš,Tomko,Krivý,Štofánik L.,Kočík,Ďurica,Kozák), okrem nich štyria hráči staršieho dorastu (Šidík,Kovaľ J.,Lukáč,Štofánik F. ) ako aj štyria ďalší hráči. Spolu to bolo 19 futbalistov, ktorí si zahrali proti sebe futbal na polovicu ihriska a medzitým sa venovali aj nácviku streľby.

 

HISTORICKÝ TRÉNING

V stredu 11. januára nám mierne zasnežený trávnik štadióna "Za Torysou" poskytol pohľad, ktorý ako jeden z funkcionárov klubu povedal, sa nám už v Šarišských Michaľanoch počas tréningu nenaskytol minimálne 20 rokov. Bol to veľmi pekný pohľad ako konštatovali aj fanúšikovia nášho klubu, ktorí sa boli na tento večerný tréning pozrieť. Podotýkam, že od začiatku zimnej prípravy neklesol počet hráčov prítomných na tréningu pod pätnásť...

Takže čím to bol historický tréning...presne o piatej popoludní vybehlo na umelo osvetenú hraciu plochu postupne 21 futbalistov, čo je na úrovni 1.triedy určite nevídaný neslýchaný počet hráčov. Všetci prítomní si pod umelým osvetlením s chuťou zatrénovali a zahrali si aj zaujímavou formou futbalový zápas.

Na tréningu sa predstavilo jedenásť hráčov zo súčasného kádra OŠFK Šarišské Michaľany (Vaško,Straka,Bystroň,Greš,Veterný,Tomko,Krivý,Štofánik L.,Kočík,Ďurica,Kozák), okrem nich traja hráči staršieho dorastu (Kovaľ J.,Lukáč,Štofánik F. ) ako aj sedem futbalistov, ktorí by na jar mali náš tím posilniť. Sú to poväčšine všetko odchovanci prešovského Tatrana. Čoskoro sa do zimnej prípravy zapojí aj ďalšia veľká ryba, bývalý hráč základnej jedenástky Tatrana Prešov ...do konca týždňa sa majú vyjadriť ešte ďalší dvaja odchovanci prešovského Tatrana a možný je príchod aj dalších šikovných futbalistov...

V utorok 10. januára sa v telocvični Základnej školy v Šarišských Michaľanoch uskutočnil prvý kondičný tréning seniorov v rámci zimnej prípravy na jarnú časť sezóny 1.triedy ObFZ Prešov 2011/12 pod vedením nového hlavného trénera Jozefa KOŠÚTA.

Na tréningu sa predstavilo osem hráčov zo súčasného kádra OŠFK Šarišské Michaľany (Straka,Durkáč,Veterný,Krivý,Štofánik L.,Kočík,Ďurica,Kozák), okrem nich hráči staršieho dorastu (Kovaľ J.,Lukáč,Štofánik F. ) ako aj päť futbalistov, ktorí by na jar mali náš tím posilniť. Sú to poväčšine všetko odchovanci prešovského Tatrana. Okrem nich nášmu tímu dodá na jar silu aj bývalý hráč základnej jedenástky prešovského Tatrana a vo výhľade je ešte príchod dvoch bývalých tatranistov a jedného futbalistu z majstrovstiev regiónu, ako aj niekoľkých ďalších šikovných futbalistov...

Tréning trval plne využitých sedemdesiatpäť minút, iba s krátkymi minútovými prestávkami. Prvá časť bola zameraná na cviky so švédskou debnou, medicinbalmi, švihaldalmi, lavičkami, v druhej časti prebiehali už iba "ľahké" strečingové cvičenia a na záver to boli ribstoly.



Viac tu: https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/zimna-priprava-osfk-sarisske-michalany/



Víac tu: https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/historicky-trening-seniorov/

-attila-



Viac tu : https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/aktualizovana-terminova-listina-seniori-zimna-priprava-2012/

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/