Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

VÍKENDOVÉ ZÁPASY - ŽIACI - CHMINIANSKÁ NOVÁ VES - SENIORI - KOJATICE - DORAST - SABINOV

01.10.2011 15:50

VEČERNÍK

FOTO

S prehľadom si čisté konto udržal brankár  Dávid ČIRČ "ČIKO".

ŽIACI 9.kolo

CHMINIANSKÁ NOVÁ VES - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:0

Naši žiaci nastúpili na tento majstrovský zápas so snahou udržať si víťaznú náladu a upevniť si pekné druhé miesto v tabuľke. Postavenie súpera v rebríčku úspešnosti ( domáci 12.miesto - 5 bodov, naši 2.miesto 16 bodov po ôsmych zápasoch) nasvedčovalo, že by sa nám to mohlo aj podariť. No naše futbalové nádeje na tomto maličkom, vlnitom, chminianskom  ihrisku však toho veľa nad rámec svojích schopností neukázali a iba potvrdili, že vonku to je celkom iné žiactvo ako v domácom prostredí.

Žiadne vyložené gólové situácie sme si za celých 70 minút veru nevypracovali. Brankára hostí sme ohrozovali iba zo štandardných situácií, ktoré však končili buď nad bránkou, vedľa nej a jeden či dva z množstva márnych pokusov aj na brvne. Pritom stačilo trafiť správnú výšku a bolo by vystarané, no lietalo to kade tade, len nie do siete. Každý videl, že sme mali v poli skoro celé stretnutie taktickú aj technickú prevahu, ktorá sa však minula účinku a nula na konte našich strelených gólov hovorí za všetko a je opäť pre nás sklamaním.

Keď teraz pozerám postupne prichádzajúce výsledky našich najväčších konkurentov v tabuľke, tak je táto remíza fakt veľmi krutá a zbytočná.

Nastúpili sme v zostave:Čirč-K.Šarpataky,Nemethy,Andraščík,Štaš-Kobulnický,Minár,De.Dužda,Dužda-Sabol,Šimčík. Pred 100 divákmi rozhodovali Krivjančin-Halčák.

Trojbodový strelec proti Kojaticiam Peťo Krivý

 

SENIORI 11.kolo   

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - KOJATICE 1:0 (0:0)

Na sviatok sv. Michala pred peknou návštevou sme odohrali trojbodový zápas. Herný kŕč pokračoval, našťastie sa v 66.minúte k ďalekonosnej strele odhodlal Peťo Krivý a lopta skončila pred bránkarom hostí tak, že ako mi po zápase kapitán Kojatíc Peter Vysočan povedal, v prvej chvíli si myslel, že mu smeruje do náručia, no na našú veľkú radosť sa zapichla k tyči po jeho pravej ruke. Hrali sme proti súperovi ktorí nemal čo stratiť, Kojatice nás potrápili, hrali aj dopredu a tým pádom sa dostali aj do dvoch góloviek, ktoré však nepremenili. Naši hráči bojovali snažili sa, že to nevyzerá na oko pekne, aj mňa to mrzí, ale máme tri body a v 1.triede hrá málokto na krásu, skôr nikto, takže tešme sa s bodov. Verím, že už v najbližšom zápase z našich hráčov opadne nervozita a s Torysou si zahrajú futbal. Presne miesto konania stretnutia sa dozvieme však až v stredu večer.

Nastúpili sme v zostave: Straka-Ondrej,Veterný,Marcinko(K),Greš-Guzík,Drobňák,Krivý,Kočík,Tomko-Kozák, striedal Kaščák. ŽK:Marcinko,Kozák. Pred 300 divákmi rozhodovali Baloga-M.Hudák,Choma.

Ondíkov lob smeruje do sabinovskej siete na 1:1

 

STARŠÍ DORAST  9.kolo  

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - SABINOV 1:3 (1:3)

Videli sme veľmi kvalitné derby, ktoré svojou úrovňou určite uspokojilo oko futbalového diváka. Naši chlapci však napriek snahe, bojovnosti aj technickému kumštu podľahli zdatnému súperovi a zaknihovali si prvú domácu porážku. V tomto stretnutí dokázali so silným  súperom držať krok po čas celých deväťdesiat minút, mali miestami aj miernu prevahu v poli, no sabinovčania nás vyučovali svojou efektivitou. Na prvý zásah sme ešte dokázali odpovedať padáčikom Ondíka, no na následné nádherné umiestnené strely bol aj taký vyťahovač šibeníc ako je Šidík prikrátky.

Bolo vidieť že naši dorastenci chcú ešte s výsledkom v druhej polovici niečo urobiť, snažili sa sa do posledného hvizdu no šťastena sa od nich tentokrát odvrátila a nepadlo im už nič. Napriek tomu na mňa urobili oveľa lepší dojem ako v zápase v Snine, kde podľahli tiež o dva góly domácim 0:2. Prehra bolí, ale sú aj také zápasy, keď sa veľmi chce práve vtedy sa to nepodarí.

Za snahu a bojovnosť im patrí pochvala, no bohužiaľ výsledok je nepríjemný , ale treba povedať, že Sabinov bol veľmi dobrý súper. Verím, že v Starej Ľubovni v sobotu tieto mínusové body vymažeme a dočkáme sa po prvej domácej porážke naopak prvej výhry z vonku.

Tréner Tumidalský:"Opäť to bolo o kondícií, aj keď chlapci bojovali, hráči súpera boli častokrát skôr pri lopte a to rozhodlo o výsledku".

Š.Michaľany - Šidík-Štofánik,Lukáč,J.Kovaľ,Pajdiak-M.Kovaľ,Ondík,Husár,Magáč-Bella,Švec

Sabinov - Huba-Smetana,Dedina,Kandra,Karabinoš-Marton,Beliš,Merva,Gáll-Kolpák,Blichár,

Góly:Ondík-Gáll,Blichár,Beliš. Pred 200 divákmi rozhodovali Korinko-Hudák,Choma.

Výborný výkon v mladšom doraste proti Sabinovu podal ešte náš len žiacky kapitán Lukáš Kobulnický

MLADŠÍ DORAST 9.kolo  

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - SABINOV 2:5 (0:3)

Tento súper bol opäť nad sily nášho mladšieho dorastu. Ako tak sme so sabinovčanmi držali krok. Veľa krát zachraňoval aj obranca Straka, zastupujúci v bránke za chorého Štvartáka. Futbalovo vyspelejší hostia boli však aj tak po prvej štyridsaťminútovke tri krát úspešný a zaslúžene viedli.

Cez polčasovú prestávku si  naši hráči zobrali k srdcu slová vedúceho mužstva Šidíka a trénera Bartka a skúsili bojovnosťou zachrániť výsledok pred debaklom. Zvýšeným úsilím sa im to na našu radosť aj podarilo. Potešili nás dve pekné gólové zásahy Daniela Lichvára, ktorý je najlepším strelcom mladšieho dorastu s piatimi gólmi. Nakoľko hostia tiež dvakrát zmenili stav naši mladíci zaznamenali aspoň peknú polčasovú remízku.

Výborný výkon na ľavej strany obrany podal kapitán našich žiakov Lukáš Kobulnický.

Hráčom mladšieho dorastu však stále  chýba lepšia zohratosť a samozrejme viac tréningových jednotiek. V posledných zápasoch je však vidieť mierne zlepšenie výkonnosti tak verím, že sa v Starej Ľubovni pobijú statočne o víťazstvo a vylepšia si  tak svoje postavenie v tabuľke.

Š.Michaľany - Straka-Kobulnický,Hriško,Jaco,Varga-Vasiľ,Dobrovoľský,Halický,Lukáč-Lichvár

Sabinov - Matija-Kropiľák,Hanzely,Lehotský,Dedina-Fekete,Molčan.Zubrický,Semaník-Dvorščák,Kropiľák.

Naše góly:Daniel Lichvár 2. Pred 100 divákmi rozhodovali Hudák-Korinko,Choma.

III. LSD 9. Kolo:
Sp. Belá – Ľubotice 1:3, Góly: Róth - Zimmermann, Vasilenko, Fusek
Čaňa - Koš. N. Ves
Michalovce „B“ – KAC Košice 2:1, Góly: Tabaka, Maskal - Molnar
Sobrance – Poprad 1:3, Góly: Kasič – Orenič 3
St. Ľubovňa – Kežmarok
Š. Michaľany – Sabinov 1:3, Góly: Ondík – Gáll, Blichár, Beliš Jozef
Moldava – Snina 2:1, Góly: Lukáč M., Kováč P. - Prokop L.
 
III. LMD 9. Kolo:
Sp. Belá – Ľubotice 1:3, Góly: Róth - Zimmermann, Vasilenko, Fusek
Čaňa – Koš. N. Ves 3:5, Góly: Kerekeš 3 - Kučera 4, Šeleng
Michalovce „B“ – KAC Košice 1:0, Gól: Ilinjo
Sobrance – Poprad 1:5, Góly: Andrejco – Body, Vernarec, Korenko, Gajan Dzivák
St. Ľubovňa – Kežmarok 1:0, Gól: Dobeš (vl.)
Š. Michaľany – Sabinov 2:5, Góly: Lichvár 2 – Semaník 2, Kropiľák Jakub 2, Zubrický
Moldava – Snina 5:0, Góly: Dzurik 2, Marcel 2, Sirgely

 

1.trieda ObFZ - SENIORI - po 12-tich kolách - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - KOJATICE 1:0 FOTO

III.liga VsFZ - Starší dorast 9.kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY- SABINOV 1:3 FOTO

III.liga VsFZ - Mladší dorast 9.kolo - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - SABINOV 2:5 FOTO

1.trieda ObFZ - ŽIACI 9.kolo - CHMIN.N.VES - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:0 FOTO

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/