Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - SENIORI - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - FK PIVOVAR VEĽKÝ ŠARIŠ

05.02.2012 17:14

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - FK PIVOVAR VEĽKÝ ŠARIŠ 1:0 (0:0)

1.polčas: Vaško-Kubuš,KovaľJ.,Joščák M.,Joščák P.-Štofánik L.,Biscák,Krivý,Tomko-Voľanský,Ďurica,

2.polčas: Šidík-Kubuš,Zoš,Joščák M.,Lukáč-Štofánik F.,Biscák,Štofánik.L,Greš-Voľanský,Ďurica,

Gól: 49.minúta Voľanský.

FOTO

                                 Zľava:Jaroslav Švec,Jozef Košút,Jakub Kovaľ

V mrazivom počasí -10° C na zasneženej, ale upravenej hracej ploche sme privítali súpera z neďalekého Veľkého Šariša, ktorý je momentálne účastníkom Majstrovstiev regiónu VsFZ (15.miesto). Videli sme obojstranne pekný rýchly futbal, v ktorom sme aj pri neúčasti ďalších našich hráčov proti súperovi, ktorý je vo futbalovej hierarchii momentálne o tri súťaže vyššie podali veľmi sympatický, sebavedomý výkon, ktorý pri odstránení drobných chybičiek a  to sme ešte neboli v plnej sile sľubuje, že na jar uvidíme od nášho mužstva veľmi pekný technický a zaiste aj účelný a efektívny futbal.

Od začiatku  stretnutia sme súpera peknou kombinačnou hrou zatlačili na jeho polovicu a po veľkých šanciach Biscáka a Voľanského, sme mohli zápas už do polčasu rozhodnúť vo svoj prospech. Veľký Šariš hrozil len po ojedinelých rýchlych protiútokoch, ktoré brankár Vaško s pomocou obrancov vždy spoľahlivo zneškodnil.

Do druhej polovice poslal  hlavný tréner Košút štyroch našich dorastencov  a hneď v úvode po rýchlej akcii peknou strelou k tyči Peťo Voľanský otovoril skóre. V ďalších minútach hostia hru vyrovnali  dostali sa aj do streleckých pozícíí, ale brankár Šidík zachytal výborne, pri jednej  peknej strele pridal aj svoju obligátnu robinzonádku a keď Peťo Voľanský z blízka prestrelil,  stav sa už do konca zápasu  nezmenil.

Tréner Košút vyslovil spokojnosť s úrovňou zápasu a zdôraznil, že napriek extrémnemu počasiu sa mu zápas páčil a so svojích zverencov ohodnotil v stupnici od 10-1 známkou 9.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/