Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OFK TATRAN KRAČÚNOVCE - SENIORI - PRÍPRAVNÝ ZÁPAS

19.02.2012 07:51

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OFK TATRAN KRAČÚNOVCE 0:0

Na umelej tráve prešovského jazdeckého areálu sme videli kvalitný zápas na ktorý sa dalo celých deväťdesiat minút pozerať.

Kračunovce sa predstavili s omladeným kolektívom, za nás si v tomto priateľskom zápase zahrali prvykrát Mihók, Kubánka a Dubecký.

                               Dušan Kozák, Peter Voľanský

Obe mužstvá počas celého zápasu hýrili pohybom, takže akcie sa rýchlo striedali  na oboch stranách, čo len prispelo k úrovni stretnutia, ktoré ako sa vyjadril jeden z usporiadateľov bolo najkvalitnejšie počas soboty, pozn.(pred našim zápasom sa hrali stretnutia Kendice-Miklušovce 2:2, Ľubotice-V.Šariš 7:1), akurát mu chýbalo korenie v podobe strelených gólov.

Napriek kvalite súpera sme mali počas celého stretnutia viac z hry a vypracovali sme si aj viac gólových príležitostí. Gólové hlavičky Voľanského a Kozáka  tak povediac  iba zázračne  na našu škodu neskončili v odkrytej bránke súpera. Nájazd Kozáka tiež  skončil  iba tesne vedľa tyčky a aj ďalšie šance Štofánika,Voľanského, Durkáča... ostali nepremenené. Súperovho brankára okrem nich viackrát zastreľovali  aj Mihók a Kubánka  a keď v našej bránke podal opäť  mimoriadne spoľahlivý výkon Vaško, žiadna lopta nenapla sieť ani na jednej ani na druhej strane.

Podľa mňa to bol  náš najkvalitnejší súper počas celej zimnej prípravy a rovnako to bol podľa môjho názoru náš najkvalitnejší výkon z deviatich doterajších prípravných meraní síl.

1.polčas: Vaško - Kubuš,Kovaľ.,Joščák M.,Joščák P. -Tomko,Mihók,Durkáč,Štofánik L. - Kozák,Voľanský

2.polčas: Vaško - Durkáč,Kovaľ,Joščák M.,Dubecký - Lukáč,Mihók,Kubánka,Kočík - Kozák,Voľanský

Striedal: Štofánik F..

Do hry nezasiahli: Šidík,Greš,Magáč.

Chýbali: Kaščák,Veterný,Dic,Krivý,Biscák,Vybíral,Drobňák,Ďurica.

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/