Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - MFK KEŽMAROK - PRÍPRAVNÝ ZÁPAS SENIORI

03.03.2012 18:00

Sobota, 3.3.2012 , umelá tráva v Lipany - 16.00 hod.

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - MFK KEŽMAROK 1:0 (0:0)

Do prvej časti hry sme vybehli v tejto zostave: Vaško - Kubuš,Joščák M.,Dubecký,Joščák P. - Tomko,Biscák,Durkáč,Štofánik L.- Kozák,Voľanský.

Striedali: Kaščák - Štofánik F.,Zoš,Kovaľ J.,Lukáč,Veterný,Marinica.

Chýbali: Greš,Krivý,Kočík,Vybíral,Dic,Mihok.

Gól: 75.minúta - Štofánik Lukáš.

                            Tomáš Váško chytá čistý gól

Do zápasu nastúpil náš súper MFK Kežmarok (10.miesto v IV.lige SEVER) prekvapujúco s defenzívnom taktikou a častými striedaniami sa snažil otupiť našu útočnú silu, čo sa mu v konečnom dôsledku aj darilo. Napriek tomu, že sme v prvej  časti hry sme mali absolútnu hernú prevahu, nedarilo sa nám až tak často súpera prečísliť a dostať sa tak do vyložených gólových príležitostí, okrem štandardných situácíí  a streleckých pokusov Durkáča. Dôsledkom toho bolo, že sa Kežmarok  dostal dvakrát do sľubných šancí, ale spoľahlivý brankár Vaško tieto s prehľadom  vyriešil. Nakoniec sme však mohli polčas vyhrať, ale Tomko placírkou iba tesne minul bránku hostí.

Začiatok druhej časti hry sme sa snažili využiť na vstrelenie gólu a boli sme veľmi blízko, keď Durkáč parádnou strelou opečiatkoval iba brvno a dorážka Kozáka si už nenašla cestu do siete. Kežmarok hru v poli potom vyrovnal , no tentokrát malo šance na skórovanie z rýchlych protiútokov  naše mužstvo. Po jednom z nich zblízka nastrelil Peťo Joščák iba hosťujúceho brankára a ani snaha Veterného a Kozáka neprininášala svoje ovocie. Kežmarok pohrozil opäť, ale svoju spoľahlivosť potvrdil aj striedajúci brankár Šani Kaščák a nájazd s prehľadom zlikvidoval a keď mu ešte v jednom prípade pomohla tyčka zdalo sa, že zápas sa už skonči bezgólovou remízou. To však našich hráčov neuspokojovalo a po rýchlom protiútoku po pravej strane nádherne našiel v šestnástke úplne voľného Lukáša Štofánika Rasťo Kubuš a Lukáš zblízka chladnokrvne brankára Kežmarku prekonal. Víťazstvo sme mohli ešte poistiť keď krásne z voleja zakončoval Duško Kozák, ale jeho strela tesne minula brvno.

Zaslúžené víťazstvo nad štvrtoligistom, podložené viacerými výbornými výkonmi  našich hráčov má svoju cenu.

Funkcionári Kežmarku nechápavo krútili hlavami po informácii, že hráme v 1.triede a popriali nám veľa úspechov...

Na zápas nenastúpili: Greš,Kočík,Mihók,Dic.

-attila-

 



 

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/