Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - FK PUŠOVCE - PRIATEĽSKÝ ZÁPAS - SENIORI

25.02.2012 17:42

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - FK PUŠOVCE  2:0 (1:0)

Tento náš už jedenásty priateľský zápas  v rámci zimnej prípravy sme odohrali  už o ôsmej ráno na umelej tráve v "jazdeckom areály" v Prešove.

V toto sobotňajšie ráno vládlo príjemné futbalové počasie, ktoré sa nedalo ani zdaleka porovnať s predchádzajúcimi krutými mrazmi a bohatou snehovou nádielkou.

       brankár Tomáš Vaško opäť s nulou na svojom konte

                             

V našom mužstve oslávencovi trénerovi Košútovi (42), chýbali pre nemoc, zranenia, pracovnú či štúdijnú zaneprázdnenosť deviati hráči: brankár Kaščák, obranca Marián Joščák, záložníci Dic,Krivý,Biscák,Mihok,Vybíral a útočníci Voľanský,Ďurica.

Do prvej časti hry sme vybehli v tejto zostave: Vaško - Kubuš,KovaľJ.,Dubecký,Joščák P. - Kočík,Štofánik L.,Durkáč,Greš - Tomko,Kozák.

Postupne v priebehu hry prestriedali naši dorastenci: Šidík - Zoš,Štofánik F.. Do druhého polčasu nastúpil aj z pracovného pobytu sa vrátivší  Veterný.

Napriek tomu, že sme dnes nepodali nijako zvlášť excelentný výkon, na súpera z Pušoviec aj tak bez problémov platil náš pohyb a kombinačnosť. Stretnutie sa odohrávalo prevažne na polovici súpera, no náznaky naších šancí (Kozák,Kočík,Tomko...) ostali nevyužité a tak sme skórovali až tradičným exekútorom pokutových kopov Lukášom Štofánikom v 35.minúte, po faule na prenikajúceho Tomka.

Hru v druhom polčase oživil príchod Veterného, ktorý spolu so Štofánikom, nebezpečne vnikali do šestnástky Pušoviec a sústavne ohrozovali ich brankára. Futbalisti Pušoviec postupom času už vôbec nereagovali na našu kondičnú pripravenosť  a sústredili sa iba na bránenie šestnástky. Keď však stopercentné šance Durkáča,Kubuša,Kočíka,Veterného,Dubeckého... ostali nevyužité, tak v závere zápasu po peknej, rýchlej kombinačnej akcii ponúkol loptu už do prázdnej bránky Jakubovi Kovaľovi Ďurko Veterný a tak si Jakub zapísal svoj prvý strelecký zásah v drese seniorov.

Pušovce  po chybe našej obrany iba jedenkrát za celý zápas ohrozili istého  ocharncu našej svätyne Tomáša Vaška, ktorý nádhernou robinzonádou z "vinkľa" loptu vytiahol a Jožko Šidík, ktorý ho v priebehu druhého polčasu nahradil si rovnako zaknihoval na svojom konte  čistú nulu...

Góly: Kovaľ J., Štofánik L.(11m).

https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/news/zimna%20priprava%20seniorov%20osfk%20sarisske%20michalany%20-%20pripravne%20zapasy%20-%20tr%c5%84eningy/

-attila-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/