Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

MAJSTROVSKÝ ZÁPAS-OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY-FK DUBOVICA

25.03.2012 11:05

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY-FK DUBOVICA 4:0 (1:0)

OŠFK ŠM: Vaško-Kubuš,Joščák M.,Dubecký,Tomko - Štofánik L.,Vybíral,Durkáč,Mihok - Voľanský,Kozák.Striedali:Kovaľ,Štofánik F.,Kočík

FK DUBOVICA: Lazorík - Onderčo,Kerbčár,Ševčovič,Kušnír - Baňas,Cifra,Pyda Ma., Andreja - Pyda Mi,Ducár

gól: Durkáč 2,Voľanský,Kozák

žlté karty: Štofánik L. - Kerbčár

pred 400 divákmi rozhodovali: M.Mišenčík-Zajac,Kačmár.

foto:Viktor Zamborský

Množstvo aút s poznávacími značkami iných okresov svedčilo o tom, že tento zápas prilákal divákov zo širokého okolia.  V základnej zostave nastúpilo šesť nových hráčov. Hralo za veterného počasia čo nám po počiatočnom oťukávanií nepresnostiach a zaiste aj povestnej štipky nervozity prinieslo vykúpenie pri nádhernej strele Durkáča, keď lopta zaplachtila tak, že ani dvojmetrový Lazorík v bránke hostí nevedel ako za jeho chrbtom skončila. Naši sa tlačili do šestnástky, Dubovica sa nedostávala ani za polovicu, po nádhernej hlavičke Dubeckého sme videli všetci loptu v bráne no bolo to iba bočné sito, keď Kozák obišiel aj brankára a nedal tak sa stav nemenil. Polčas 1:0

V druhej časti hry Dubovica hru otvorila, odmenou je boli chyby v našej rozohrávke a po jednej z nich ratoval Vaško. Neunávne sme však útočili  a často strieľali po bombe Durkáča umne tečoval Kozák a bolo veselšie. Ďalší faul tesne pred šestnástkou  potrestal nekomporomisnou bombou Durkáč a keď Voľanskému vyšiel rýchly protiútok bolo vystarané.

Aj ked náš výkon nebol fantastický, úvod je vždy dôležitý a štyri góly v sieti súpera o niečom svedčia...

Tréner Košút konštatoval, že v príprave sme odohrali oveľa lepšie zápasy , ale majstrák sa hrá o body a tentokrát padli aj góly takže spokonnosť.

Tréner hostí Jacko nám poblahoželal k víťazstvu a pochválil hru nášho mužstva s tým , že sa mu potvrdili chýry ktoré o nás išli.

18.kolo - KOMENTÁRE

 

 

priateľský zápas dorastencov FK Torysa - OŠFK Šarišské Michaľany 4:3

 

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/