Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

GENERÁLKA NA JARNÚ ČASŤ - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OFK FINTICE

19.03.2012 12:55

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - OFK FINTICE 1:2 (1:1)

Naša zostava: Vaško - Kubuš,Durkáč,Joščák M.,Dubecký - Tomko,Vybíral,Štofánik,Mihok - Kozák,Voľanský

Striedali: Joščák P.,Kovaľ,Kočík,Dic

Na striedačke zostali: Kaščák,Greš

Chýbali: Krivý,Biscák

Náš gól: 38.Durkáč

                 hosťujúci Gmitro vo výskoku

Po predsezónnom fotení nastúpil náš  seniroský výber proti štvrtoligistovy z Fintíc s úmyslom zakončiť zimnú prípravu víťazstvom.

Náš súper sa od začiatku stretnutia stiahol na svoju polovicu a snažil sa nás prekvapiť iba rýchlymi protiútokmi. Raz sa Fintičania dostali pred brankára Vaška za celý zápas, ale paradoxne strelili dva góly. Prvý v 11.minúte nádhernou tečovanou strelou z 30-tich metrov, ktorá zaplachtila za chrbát Tomáša Vaška a potom ešte v závere po fatálnej chybe našej obrany, po ktorej Vaško opäť nemal šancu gólu zabrániť. Nekompromisná strela z rohu šestnástky skončila pri jeho pravej tyčke a opäť sme sa divili čo dokáže futbalová nespravodlivosť.

Celý zápas sa hralo na polovici Fintíc, náš tlak bol však bezzubý, aj keď sme to skúšali stredom, po krídlach aj štandartkami. No útočili sme poväčšine do plných a z množstva šancí sme boli úspešní iba raz a to po priamom kope, keď centrovaná lopta Durkáča skončila  bez dotyku v bráne prekvapeného súperovho brankára. Naši pozahadzovali čo sa dalo a keď sme  v závere vykopli loptu aj z čiary prázdnej súperovej bránky stav sa logicky zmeniť nemohol. Takže opäť nepríjemný výsledok, ale futbal sa hrá aj na góly, nielen na krásu, takže teraz bude treba už poriadne zabrať. Čaká nás Dubovica, ktorá je bod v tabuľke pred nami...

V prípravnom zápase dopoludnia podľahol kombinovaný výber staršieho a mladšieho dorastu OFK Kendice 1:2.


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/