Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

DUBOVICA - ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY - 3.KOLO ObFZ PREŠOV

08.08.2011 06:25

 

 

3.kolo ObFZ SENIORI- 7.8.2011

Strelci gólov: Dušan Kozák a Vladimír Drobňák

 

FK DUBOVICA

OŠFK Š.MICHAĹANY

-attila-

 

 
 

 

I.trieda ObFZ Prešov - 3. kolo - NEDEĽA : Janov-Kojatice, začiatok o 10.30 hod. - Ostatné zápasy o 16.30 hod.: Dubovica-Š. Michaľany, rozhodujú Kunaj, Tirpák ml., delegát Kočišin, Peč. N. Ves-V. Šebastová , Petrovany-Žipov, Nemcovce-Haniska , Miklušovce-Ražňany , Fričovce-Torysa. Zápas, Hermanovce-Demjata, sa odohrá až v stredu, 10.8.2011 o 17.30 hod.

Pred zápasom v Dubovici som položil niekoľko otázok trénerovi seniorov Petrovi Vybíralovi,

Pán tréner ako prebiehala príprava na zajtrajší zápas v Dubovici? Videl som že nálada v mužstve je príjemná, verím že sa prenesie aj na hraciu plochu.

Príprava na Dubovicu prebiehala ako pred každým iným majstrovským stretnutím , len nás trošku obmedzovalo, že šetríme našu hlavnu hraciu plochu, preto sme trénovali iba za bránkami. Nálada v mužstve je dobrá a na zápas sa všetci tešíme.

Videl som už v "plnej zbroji" kapitána Bystroňa, a nové tváre Hurného, Vlada Drobňáka, Jaca, plánujete niekoho z nich zaradiť do zostavy?

Oproti minulému kolu budú k dispozícii už aj Hurný a Drobňák, no Bystroň má ešte stále problémy so zraneným svalom a určite v Dubovici ešte nenastúpi. Či bude nejaká zmena v zostave uvidíme až tesne pred zápasom podľa zdravotného stavu, no jedna zmena je pravdepodobná.

Budú na zápas k dispozícii aj Krivý a Ďurica?

Krivý ostáva u nás a Ďurica, ktorý je momentálne na Slovensku bude tiež v nominácii na zápas.

Káder ste vhodne doplnili, typologická stavba mužstva je veľmi dobrá a začínam mať dojem, že vzniká už na určitých postoch konkurencia, čo je zaiste, len a len dobré, čiže dáte šancu aj novým hráčom, alebo postavíte víťaznú zostavu?

Myslím, že sme káder vhodne doplnili, aj s tým že niektorí hráči môžu hrať na viacerých postoch , nie som veľkým zástancom hesla, že víťazná zostava sa nemení, ale teraz naozaj nedokážem povedať či bude rovnaká, alebo príde k nejakej zmene.

Dubovica plná etuziazmu, nabitá odchovancami Lipian, povzbudená domácim víťazstvom nad silnou Demjatou bude pre nás ťažkým "sústom", videl ste ju v "Letnom pohári" napriek tomu verím, že naša rýchla, technická hra ,podložená skúsenosťami ,bude napriek tomu sláviť úspech. Idete si do Dubovice po tri body však?

Dubovicu som v pohári nevidel lebo som bol na dovolenke. Informácie však mám, ideme k favoritovi súťaže , ktorý je povzbudený výhrou nad Demjatou. Máme pred všetkými súpermi rešpekt, ale do každého zápasu ideme s cieľom zvíťaziť a inak tomu nebude ani v nedeľu.

Dubovica disponuje mladým kádrom, bude to o fyzickej náročnosti, máte pripravené niečo špeciálne, konkrétne na tento zápas?

Káder Dubovice dopodrobna nepoznám, ale my sa budeme snažiť presadiť našim kombinačným futbalom a veríme tiež, že sa zápas odohrá pred početnou diváckou kulisou.

&&&

Zápas začína v Dubovici o 16.30 hod.,

Odchod autobusu 15.00 hod., zo štadióna "ZA TORYSOU".

FK DUBOVICA

 

 

"KUK "

do dubovickej kuchynky,

Pred nedelňajším zápasom našich seniorov v Dubovici, som na zopár otázok pozval kapitána domáceho mužstva Jakuba Kušníra:

Aká je nálada v mužstve po Vašom víťazstve nad Demjatou, pozn. (1.kolo 2:1), akými futbalovými zbraňami ste sa proti tomuto silnému súperovi dokázali presadiť?

Naša nálada po víťazstve je veľmi dobrá. Mužstvo podalo vynikajúci výkon hlavne v defenzíve, ale základ úspechu bol hlavne v tom, že každý hráč ktorý nastúpil na stretnutie, išiel až na hranicu svojich možností.
Vidíš nejaký diametrálny výkonnostný rozdiel medzi II. triedou a I. triedou?

Rozdiel medzi II. triedou a I. triedou určite je a to hlavne v tempe hry. Po našom postupe nás veľmi teší aj to ,že už nemusíme nastupovať na niektorých hracích plochách ktoré sú v hroznom stave.

V nedeľu privítate druhé mužstvo I.triedy uplynulej sezóny, vyhrali ste na jeho ihrisku v “Letnom pohári“ pozn.(4:2), trúfate si tento úspech zopakovať aj na domácom ihrisku?

Tento zápas bude úplne o niečom inom ako v "Letnom pohári". Čaká nás veľmi kvalitný super, ktorý má veľmi skúsených hráčov, ale naše mužstvo ma tiež svoje kvality preto "kožu" lacno nepredáme.
Aký cieľ si stanovil Váš realizačný tím pred vstupom do sezóny 2011/12?

Ako každé mužstvo tak aj my chceme vyhrávať, ale každý zápas je iný . V tejto súťaži určite nebudeme len do počtu, čo sme potvrdili aj v prvom zápase s Demjatou. Myslím, že po skončení súťažného ročníka 2011/2012 budú mnohí prekvapení z umiestnenia Dubovice.
Videl som v “Letnom“ pohári vo Vašom mužstve mnoho mladých tvári, sú to Vaši vlastní odchovanci?

Väčšina tohto nášho mužstva sme odchovanci Lipian. Aj napriek tomu, že máme veľmi mladý kolektív skúsenosti nám určite nechýbajú.

-attila &jakub kušnír-

 


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/