Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SENIORI - 3.kolo-DUBOVICA - OŠFK 2:2

07.08.2011 23:08

VEČERNÍK

2.kolo ObFZ Prešov

FK Dubovica-OŠFK Šarišské Michaľany 2:2 (2:1) FOTO

Začiatok bol výborný, po faule na Kočíka, sme uţ v 4.minúte mali výhodu pokutového kopu, ktorý Vybíral kopol "ala Panenka" brankár hostí však jeho "dloubáčik" vytlačil nad brvno. Po pekných technických akciách sme prvú dvadsaťminútovku súperovi riadne zatápali, hlavne šanca Kočíka zaváňala gólom, postupne domáci tím hru vyrovnal a čoraz častejšie hrozil z rýchlych protiútokov, po jednom z nich presnou strelou otvoril skóre Zvolenský a následne po faule Durkáča, z penalty zvýšil uţ na 2:0 Pyda. V závere prvej časti hry sa po peknej prihrávke individuálnou akciou cez stred súperovej obrany presadil Kozák. Napriek našej snahe sme však uţ do polčasu vyrovnať nedokázali.

Druhý polčas bol uţ jednoznačne v našej réžii, keď sme súpera zatlačili na jeho polovicu a bolo len otázkou času kedy príde k vyrovnaniu skóre. Domáci sa dostali za našu polovicu v druhej časti hry snáď trikrát, je však pravdou, ţe "tutovku" Hurajta bravúrne zneškodnil, zraneného Straku v bráne striedajúci Kaščák. Na druhej strane našu zahodil zoči-voči brankárovi domácich Lazoríkovi, útočník Kozák. Vyrovnať sa nám však podarilo aţ v samom závere, keď sa presadil striedajúci Drobňák, ktorému tesne predtým rozhodca krásny gól pre ofsajd neuznal.

Nastúpili sme v zostave: Straka-Greš,Veterný, Durkáč, Ondrej-Krivý-Kočík,Hurný,Vybíral,Štofánik-Kozák. Striedali: Kaščák,Drobňák,Ďurica,Tomko. Góly:Zvolenský, Pyda(11m) - Kozák, Drobňák. ŢK: Vybíral,Durkáč,Kozák.

Pred 200 divákmi rozhodovali Kunaj-Tirpák ml., delegát Kočiščin.

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/