Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

SLOVENSKÁ TELEVÍZIA NA SLOVNAFT CUP DO ŠARIŠSKÝCH MICHAĽAN

28.08.2015 22:10

Dnes v popoludňajších hodinách mi vedúci vydania športových novín v Slovenskej televízii Ján ŽGRAVČÁK oznámil príjemnú správu,

Štáb Slovenskej televízie bude 1.septembra 2015 prítomný na našom štadióne v ŠARIŠSKÝCH MICHAĽANOCH "Za Torysou", na ktorom privítame v 3.kole SLOVNAFT CUP o 16.30 Fortunaligistu MFK RUŽOMBEROK. Zo stretnutia bude vyhotovený materiál, ktorý bude odvysielaný vo večernom športovom spravodajstve na STV 1.

Ján ŽGRAVČÁK ml. je rodákom z Revúcej, no je synom bývalého výborného futbalistu Jána ŽGRAVČÁKA st., ktorý hrával naposte pravého obrancu za náš tím v sedemdesiatych a osemdesiatych rokoch minulého storočia a pochádza zo Šarišských Michaľan. Najúspešnejšie futbalové roky však strávil vo vtedy druholigovom Baníku Lubeník a v tomto kraji sa napokon aj usadil.

K Šarišských Michaľanom má preto Janko Žgravčák ml. napriek svojmu rodisku a terajšiemu bratislavskému pôsobisku veľmi blízko. Študoval v nedalekom okresnom meste na Filozofickej fakulte Prešovskej univerzity masmédiá a má v našej obci mnoho príbuzných a priaznivcov. Žijú tu stále jeho ujovia,  všetko výborní futbalisti ako to môžem konštatovať aj o druhom v poradí bratov, bývalom nechytateľnom krídle Františkovi Žgravčákovi, ale aj o najmladšom z nich skvelom technikovi strednom záložníkovi Antonovi Žgravčákovi. Dodnes si za starých pánov Sabinova ešte zahrá štvrtý v hierarchii  Žgravčákovcov hrotový hráč a zakončovateľ Imrich Žgravčák. Nebohý je už najstarší z nich, bývalý skvelý stredný obranca Šarišských Michaľan Jozef Žgravčák.

Príspevok do športového spravodajstva Televíznych novín Slovenskej televízie pripraví známy športový redaktor STV Jozef Frivalský.

PRIPRAVIL - ATTILA MIKLOŠKO


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/