Vyhľadávanie


Kontakt

OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY
Jarková 20, 082 22 Šarišské Michaľany
č.účtu:0503689305/0900
IČO: 37789791

predseda: Peter DUGAS 0907 928 544

tajomník: Attila MIKLOŠKO 0905 954 455

E-mail: osfksm@gmail.com

PRÍPRAVNÝ ZÁPAS - SENIORI - TJ SLOVAN PEČOVSKÁ NOVÁ VES - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY

11.03.2012 17:33

TJ SLOVAN PEČOVSKÁ NOVÁ VES - OŠFK ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY 0:3 (0:2)

V apríľovom počasí  pri pečovskom kaštieli sme sa stretli so súperom, ktorý minulý týždeň porazil nášho prvého jarného majstrovského rivala Dubovicu 4:2.

Bol to zápas, v ktorom tréner Košút skúsil rozostavenie hráčov 3-5-2 a toto narobilo domácim dosť veľký problém, pretože prvykrát sa dostali za polovicu ihriska až v 28.minúte, keď nebezpečne ohrozil nášho brankára Vaška, Stano Červeňák. Stav bol však už  vtedy dva nula v náš prospech, keď sa v 25.minúte svojím premiérovým gólom v našom drese  presadil Matúš Mihok a o minútu nato po krásnej akcii skóroval konečne po piatich zápasoch bez presného zásahu aj Peter Voľanský. Skóre mohlo byť však oveľa príjemnejšie v náš prospech, veď len v úvodných desiatich minútach sme spálili minimálne tri gólovky, nepadalo to ani zo štandardiek a tak sa išli hráči zohriať do šatní.

Do druhého polčasu naskočili postupne naši šiesti čerství hráči, prvykrát  počas zimnej prípravy aj Janko Dic. Začiatok  druhej časti hry bol úspešný a náš 40-ty gól   počas "zimnej prestávky" ( BILANCIA - 13  zápasov, 9 výhier, dve remízy, dve prehry, skóre 40:14) strelil  hneď v úvode Lukáš Štofaník. Hrali sme tak ako v prvej štyridsaťpäťminútovke  opäť do plných, rozťahovali hru na krídla, kombinovali, strieľali,vymýšľali a nič ... veľké šance zahodili Dubecký,Dic,Kozák,Biscák,Greš... Pečovská dvakrát skúšala újsť za našu obranu,  no nič vážného sa v našej šestnástke nestalo , pretože raz to vyriešil Šani Kaščák a raz minuli bránku a tak sa už stav aj našim pričinením do konca zápasu už vôbec nezmenil.

Naša zostava: Vaško - Kubuš, Joščák M.,Tomko - Mihok,Vybíral,Dubecký,Durkáč,Štofánik L.,- Kozák,Voľanský

Striedali: Kaščák - Kovaľ J.,Greš,Veterný,Biscák,Dic.

Chýbali: Joščák P.,Krivý,Kočík,Marinica

Góly: Mihok,Voľansky, Štofánik L..

Pred 100 divákmi rozhodoval Dávid Béreš.

                             Matúš  Mihok

 

-attila-


webmaster: Attila Mikloško - https://osfksarisskemichalany.webnode.sk/